توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد اشکال در ایجاد مطلب جدید در سمت کاربری پس از نصب و فعال کردن jcomment
mahdi_asadi
06-14-2014, 09:50 AM
درود
من جی کامنت را نصب و فعال کردم و بدرستی کار می کند ولی متاسفانه با کامپوننت داتسو گالری و همچنین "ایجاد مطلب " مشکل برخورده و آن صفحات را خراب نشان می دهد و دیگر نمی توانم از سمت کاربری مطلب جدیدی پست کنم
با غیر فعال کردن جی کامنت همه چیز درست میشود بنظر شما چرا باید چنین اتفاقی بیفتد من چک کردم دیدم مورد مشابهی برای دوستان پیش نیامده بود
لطفا دوستان راهنمایی نمایید .
mahdi_asadi
06-14-2014, 07:34 PM
عکسهای قبل و بعد از فعال کردن جی کامنت را براتون گذاشتم تا بهتر مشکل را متوجه شوید
صفحه ایجاد مقاله جدید بعد از فعال کردن جی کامنت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
صفحه ایجاد مطلب جدید (create article ) بعد از غیر فعال کردن پلاگین جی کامنت [IMG]<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]
صفحه گالری تصاویر که از کامپوننت داتسو گالری استفاده می کند بعد از نصب جی کامنت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
صفحه گالری تصاویر که از کامپوننت داتشو گالری استفاده می کند بعد از غیر فعال کردن پلاگین جی کامنت
arsham0151
06-15-2014, 06:18 PM
این مشکل زمانی که به عنوان کاربر از صفحه بازدید می کنید نشون داده میشه؟
زمانی که به عنوان مهمان وارد سایت می شید، یعنی ثبت نام و login نمی کنید، این مشکل وجود داره باز؟
mahdi_asadi
06-15-2014, 08:24 PM
بله اگر لوگین هم نکنم چنین مشکلی وجود دارد
mersad
07-09-2014, 12:35 PM
دروود
گالری داتسو گالری تجاری هست !
احتمالاً شما از نسخه نال استفاده میکنید که به مشکل بر خوردید !
در پناه ایزد
mahdi_asadi
07-09-2014, 12:56 PM
با تشکر از پاسخ شما - بله همانطور که فرمودید متاسفانه از نسخه نال شده استفاده کردم ولی این نسخه بخوبی کار می کند و تنها مشکل جی کامنت می باشد و در ضمن با قسمت ایجاد مقاله که در پکیج جوملا هست هم مشکل داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.