PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول ei-slider برای جوملا 2.5

ehsanparty
06-22-2014, 07:41 AM
ظاهر این انجمن بعد از سالها فعالیت دیگه فعالیت چندانی نداره یک زمانی بزرگترین انجمن مامبو و جوملا بود...الان جز مرصاد عزیز کسی جواب سوالهارو نمیده به هرحال امیدوارم مامبولرن سابق و جوملا فارسی حال به روزهای اوج برگردد...
حالا درخواست و سوالمو عرض کنم:whistle::cool: : به اسلاید شو ei-slider برای جوملا 2.5 نیاز دارم؟ تو سایت joomla.ir هم ازش استفاده شده و اسلاید شوی که در سایت هست ظاهرا ei-slider هستش
ممنون میشم اگر این ماژولو دارید قرار بدید سرچ کردم به نتیجه نرسیدم
arsham0151
06-22-2014, 01:45 PM
ظاهر این انجمن بعد از سالها فعالیت دیگه فعالیت چندانی نداره یک زمانی بزرگترین انجمن مامبو و جوملا بود...الان جز مرصاد عزیز کسی جواب سوالهارو نمیده به هرحال امیدوارم مامبولرن سابق و جوملا فارسی حال به روزهای اوج برگردد...
حالا درخواست و سوالمو عرض کنم:whistle::cool: : به اسلاید شو ei-slider برای جوملا 2.5 نیاز دارم؟ تو سایت joomla.ir هم ازش استفاده شده و اسلاید شوی که در سایت هست ظاهرا ei-slider هستش
ممنون میشم اگر این ماژولو دارید قرار بدید سرچ کردم به نتیجه نرسیدم
سلام جوابی برای سوالت ندارم ولی از جملات اولش خوشم اومد، خوب شیر کردی بچه ها رو:d

ehsanparty
06-22-2014, 08:00 PM
دیگه کاری بود که از دستم بر میومد :np: