توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب فارسی Technopia
mot.moh
04-08-2007, 08:32 PM
من به دنبال قالب فارسی Technopia می گردم که خیلی هم محبوبه. لطفا اگه کسی می دونه چه جوری گیر میاد منم خبر کنه.
sorry4uboth
04-08-2007, 08:35 PM
منظورتون قالبه سایت مامبولرن هست دیگه!!!!
شما این قالب رو باید بخرید! بعد از خرید خودتون با استفاده از انجمن و کمک ما میتونید فارسی کنید
اگرم خواستید ما فارسی کنیم بعد از تایید خرید شما با دریافت هزینه براتون فارسی میکنیم.
mot.moh
04-09-2007, 01:35 AM
میشه یه برآورد هزینه بدین؟ هم خودش و هم فارسی کردنش.
hossein.shokrzadeh
04-09-2007, 05:53 AM
باید با info تماس بگیرید :) یه email ;)
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین من text align رو همه right کردم ولی منو ها راست چین نشد منو البته موقعیت منو ها الا ن راست امده سمت راست
این هم عکسش متن و منو ها راست چین نمیشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
farhad
04-10-2007, 09:20 AM
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین من text align رو همه right کردم ولی منو ها راست چین نشد منو البته موقعیت منو ها الا ن راست امده سمت راست
لطفا قوانین رو رعایت کنید
سوال خودتون رو در تاپیک جداگانه مطرح کنید.
radmehr
04-10-2007, 09:37 AM
سلام من این قالب رو گرفتم میشه تو فارسی کردنش کمک کنین
قالب رو خریدید یا null شده هست ؟!!
نه نخریدم از یه سایتی دانلود کردم
چطور؟
developer
04-10-2007, 10:34 AM
در این صورت ما کمکی نمیتونید به شما کنیم .
22) در صورت مشاهده هرگونه لینک دانلود کامپوننت، ماژول، قالب و یا هر اسکریپت و برنامه ای که شامل قوانین بین المللی کپی رایت میشود و بصورت تجاری و غیرمجانی از سوی سازنده اش منتشر شده است، بدون اطلاع قبلی تاپیک حذف و در صورت تکرار با کاربر برخورد خواهد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.