PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونت

iman sd
06-24-2014, 09:23 AM
سلام دوستان
من در سایتم از phoca font و همچنین کدهای font face استفاده کردم.ولی هیچ کدوم رو نمی تونم در مطالبم استفاده کنم.
از ادیتور jce استفاده می کنم.سعی هم کردم فونت ها رو بهش اضافه کنم ولی بازم درست نمیشناسه!
شاید طریقه اضافه کردن فونت به jce اشتباس!
کسی می تونه کمک کنه لطفا؟

mersad
06-24-2014, 03:00 PM
دروود

برای چی میخواهید این کار رو انجام بدید !

خوب از کد های فونت فیس رو روی تمپلیت شمت کاربری قرار بدید !!!

اما به هر حال در انجمن جستجو کنید روش اضافه کردن فونت هست

در پناه ایزد

arsham0151
06-25-2014, 04:46 AM
چطور کدها رو قرار دادید؟ بنویسید تا بدونیم کجاش اشتباست

iman sd
06-28-2014, 04:25 AM
در فایل template.css
این کدها رو اضافه کردم:

@font-face {
font-family: 'titr';
src: url('../fonts/BTitrBold.eot')format('embedded-opentype'),
url('../fonts/BTitrBold.eot?')format('eot'),
url('../fonts/BTitrBold.woff') format('woff'),
url('../fonts/BTitrBold.ttf') format('truetype');
}
@font-face {
font-family: 'NAZANIN';
src: url('../fonts/Bnazanin.eot')format('embedded-opentype'),
url('../fonts/Bnazanin.eot?')format('eot'),
url('../fonts/Bnazanin.woff') format('woff'),
url('../fonts/Bnazanin.ttf') format('truetype');
}
@font-face {
font-family: 'badr';
src: url('../images/Bbadr.eot')format('embedded-opentype'),
url('../images/Bbadr.eot?')format('eot'),
url('../images/Bbadr.woff') format('woff'),
}

تو پوشه image هم فونت ها رو ریختم

iman sd
06-28-2014, 04:27 AM
توی کنترل پنل jce هم اینطوری فونت رو معرفی کردم:
nazanin
nazanin=B nazanin

HBK-Amirali
06-28-2014, 05:05 AM
سلام دوست عزیز ... برای استفاده از font face باید اول فونتی رو که میخای رو جوملا نصب کنی و بعدش که تمام شد باید بری fontface رو استفاده کنی .
تازه همه اش این نیست
ممکنه توی بعضی از جاها خود قالبت برای یک تکست خاص جداگانه فونت تعریف کرده باشه . برای این که اینو راحت بفهمی برو و fire bug رو دانلود کن . نصبش کن و بعدش روی تکست راست کلیک کن و گزینه ی آخر رو بزن . برات یک پنجره باز میشه که از همهی جاهایی که به اون تکست دستور میده کد میاره و مثلا تو زدی فونت فیس b nazanin ولی اینجا براش تعریف شده arial اونموقع میری تو لاینی که گفته و کد رو اصلاح میکنی .
برای باز کردن css کد ها هم از notpad ++ استفاده کن بازم اگه مشکل داشتی بهم پیام بده . یک team viewer بهم بده خودم برات درستش میکنم

iman sd
06-28-2014, 05:29 AM
سلام دوست عزیز ... برای استفاده از font face باید اول فونتی رو که میخای رو جوملا نصب کنی و بعدش که تمام شد باید بری fontface رو استفاده کنی .
تازه همه اش این نیست
ممکنه توی بعضی از جاها خود قالبت برای یک تکست خاص جداگانه فونت تعریف کرده باشه . برای این که اینو راحت بفهمی برو و fire bug رو دانلود کن . نصبش کن و بعدش روی تکست راست کلیک کن و گزینه ی آخر رو بزن . برات یک پنجره باز میشه که از همهی جاهایی که به اون تکست دستور میده کد میاره و مثلا تو زدی فونت فیس b nazanin ولی اینجا براش تعریف شده arial اونموقع میری تو لاینی که گفته و کد رو اصلاح میکنی .
برای باز کردن css کد ها هم از notpad ++ استفاده کن بازم اگه مشکل داشتی بهم پیام بده . یک team viewer بهم بده خودم برات درستش میکنم

lمنظورتون از نصب فونت چیه؟
همین که فایل های فونت رو تو هاست بریزم مگه کافی نیست؟

mersad
06-28-2014, 05:50 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد