PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال افزونه ی منوی آکاردئونی و آبشاری هست؟ یا میشه ساخت؟

Pedram_IR
06-30-2014, 09:48 PM
سلام

من دنبال یه منو می گردم که که LEVEL اولش به صورت آکاردئونی باشه و منوی LEVEL های دوم و سومش به صورت آبشاری عمودی باشه... همچین منویی هست؟ یا میشه خودمون با ترکیب دو منو ایجادش کنیم؟

یعنی مثلا در حالت عادی اینطوری باشه:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

LEVEL اولش این شکلی باشه...

مثال: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

و LEVEL های بعدی اینطوری...

مثال: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
07-01-2014, 06:30 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

Pedram_IR
07-01-2014, 07:26 AM
ممنون، همه اینا رو دیده بودم ولی در دموشون فقط یا کاملا آکاردئونی هستن یا کاملا آبشاری... من دنبال یه منو ترکیبی می گردم... Level اول آکاردئونی و level های بعدی آبشاری...

mersad
07-01-2014, 12:25 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این افزونه به کار شما میاد که البته پولی هست !

این موارد رو هم میتونید بررسی کنید

در پناه ایزد

Pedram_IR
07-01-2014, 09:43 PM

این افزونه به کار شما میاد که البته پولی هست !

ممنون، این فقط آکاردئونیه ظاهرا... ندیدم آبشاری داشته باشه؟ داره؟

mersad
07-02-2014, 06:41 AM
لینک بزارید !

در پناه ایزد

Pedram_IR
07-02-2014, 08:28 AM
چه لینکی بذارم؟

mehrsoon
07-02-2014, 09:59 AM
اگه نمونه ای از این منو که مدنظر دارید بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

Pedram_IR
07-02-2014, 10:53 AM
من که در پست اول لینک گذاشتم...
اسکرین شات ها دیده می شن؟

منویی که مد نظرمه اینه که LEVEL اولش اینطوری باشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

LEVEL های دوم و سوم اینظوری: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من در اسکرین شات های پست اول این دو منو رو ترکیب کردم و چیزی که مد نظرمه نشون دادم...

ممنون از شما

hamidy
07-02-2014, 11:40 AM
سلام

باید بیشتر جستجو و تست کنید. برخی ها هم که ارزش کار رو دارن رایگان نیستند که از همون لینکی که خودتون ارائه کردید میشه تهیه کرد.

موفق باشید

mersad
07-02-2014, 12:30 PM
چه لینکی بذارم؟
چند تا افزونه به شما معرفی کردم !

ممنون، این فقط آکاردئونیه ظاهرا... ندیدم آبشاری داشته باشه؟ داره؟
اکاردونیه منظور شما کدوم بود ؟!
عرض کردم لینکش رو قرار بدید

در پناه ایزد

Pedram_IR
07-02-2014, 05:05 PM
چند تا افزونه به شما معرفی کردم !

اکاردونیه منظور شما کدوم بود ؟!
عرض کردم لینکش رو قرار بدید

در پناه ایزد

من متن شما رو نقل قول کردم، این افزونه رو <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> که معرفی کردید عرض کردم که همه ی LEVELهاش آکاردئونیه و اینکه LEVEL دو به بعدش اون جور که مد نظرمه آبشاری نیست...

mersad
07-03-2014, 06:09 AM
از این موراد که معرفی کردم اگر بهتر میخواین باید قالبی انتخاب کنید که خودش منو سازگار شده همراه خود داشته باشه
قالب های حرفه ای مثل قالب های شرکت جوملارت یا راکت تم و ...

در پناه ایزد