ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطا در ذخیره مطالب(محتوا)

kashef
04-09-2007, 01:23 PM
سلام
در مورد این مطلب در انجمن سرچ کردم ولی راهی که مشکل را حل کنه پیدا نکردم .مطالب آموزشی مامبو را هم خواندم

وقتی در قسمت محتوا>تمامی محتوا ،مطلبی را در بخش و مجموعه مربوطه گذاشتم بعد از ذخیره ایرادات زير ظاهر شد:

Warning: raiseerror(PEAR.php) [function.raiseerror]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\parsdanesh.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Cache\Lite.php on line 470

Warning: raiseerror() [function.include]: Failed opening &#039;PEAR.php&#039; for inclusion (include_path=&#039;.;./includes;./pear&#039;) in C:\Inetpub\vhosts\parsdanesh.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Cache\Lite.php on line 470

Fatal error: Undefined class name &#039;pear&#039; in C:\Inetpub\vhosts\parsdanesh.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Cache\Lite.php on line 471

لطفا مرا راهنمایی کنيد.

باتشکر

radmehr
04-09-2007, 01:38 PM
ببینید این فایل وجود داره یا خیر:
includes/PEAR/PEAR.php

kashef
04-09-2007, 02:14 PM
فایل مورد نظر وجود داشت

radmehr
04-09-2007, 06:25 PM
پاکش کنید و 1 بار دیگه آپلودش کنید

kashef
04-10-2007, 01:55 PM
حل نشد یک مشکل دیگه هم پیدا کردم در قسمت خلاصه مطلب نمی تونم چیزی تایپ کنم.در status bar ارور eror on page داده میشود.

radmehr
04-10-2007, 02:03 PM
شما مامبو رو چطوری آپلود کردید؟
فایلها رو دونه دونه آپلود کردید؟

kashef
04-10-2007, 02:24 PM
خیر فایل فشرده را اپلود و بعد extractکردم
ضمنا من موقع رفتن به &quot;بخش کاربری &gt;آمار &gt;بازدید صفحات هم با ارور زیر مواجه می شوم:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\Inetpub\vhosts\parsdanesh.ir\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ator\components\com_statistics\admin.statistics.ht ml.php on line 194

radmehr
04-10-2007, 03:20 PM
مامبو رو یکبار پاک کنید و از اول نصب کنید

kashef
04-12-2007, 03:35 AM
پاک کردم و از اول آپ کردم مشکل حل شد اما در بخش &quot;کامپوننت ها&gt;لینکستان&gt;مجموعه لینکها&gt;جدید(+)&quot;مشکلی پیدا کردم شبیه مشکل بالا بدین صورت که قسمت منوی بالایی(ذخیره،تاییدولغو)عمل ا قابل استفاده نیست و قسمت توضیحات برای وارد کردن متن فعال نمیشود و همان done with eror on page در نوار وضعيت دیده میشود.

sorry4uboth
04-12-2007, 07:04 AM
لطفا لینک سایت رو بزارید

kashef
04-12-2007, 01:11 PM
سلام
بعد از اینکه مطلب قبلی رو براتون فرستادم مشکل ارسال مطلب باز هم تکرار شد(در صورتيکه حل شده بود نمی دونم چی شد که دوباره همون مشکل بوجود اومد)من هم به ذهنم اومد که شايد با عوض کردن مرورگر ازI.E به Opera مشکلم حل بشه که اینطور هم شد (البته اگر دوباره تکرار نشه )و من تونستم چند تا مطلب بذارم، اما من لينک سايت رو می ذارم تا ببينيد مشکل I.E چيه چون من بعضا از کافی نت ها استفاده می کنم و کافی نت ها هم از I.E استفاده می کنند.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از شما به خاطر پيگيری مشکلم ممنونم

sorry4uboth
04-12-2007, 03:16 PM
خوب این نشون میده مشکل از مرورگر شما هست و احتمالا سرعت پایین اینترنت شما.

hossein.shokrzadeh
04-12-2007, 08:31 PM
سلام
اصولا IE چيز بدرد نخوريه
سعي كن هميشه يا از FF استفاده كني يا از همون opera ;)