PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد یک سری مطلب به همراه تصویر کوچک در قسمت چپ قالب مانند این سایت

abbas56
07-03-2014, 07:42 PM
سلام. این سایت را دوستان ببینند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من می خواهم در سمت چپ وب مانند این سایت یک عکس کوچک کنار لینک ها داشته باشم . چطوری؟؟؟ مانند" اخبار ایران و جهان" یا "تازه ترین مطالب " در سایت نام برده شده

ممنون

mehdininja
07-04-2014, 06:16 AM
سلام

من بعد از کلی تحقیق این مازول رو پیدا کردم . خریدم و خودم فارسیش کردم . اگه خواستی بهم بگو

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehdininja
07-04-2014, 07:04 AM
میتونم برات اینجوری تغییرش بدم ، در تنظیماتش چند نوع قالب دارد .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کدومش رو دوس داری . ;)

abbas56
07-04-2014, 10:50 AM
سلام

من بعد از کلی تحقیق این مازول رو پیدا کردم . خریدم و خودم فارسیش کردم . اگه خواستی بهم بگو

دوست عزیز این برای کاری که می خواهم خوبه.

mehdininja
07-04-2014, 11:10 AM
دوست عزیز این برای کاری که می خواهم خوبه.

درود

این افزونه فوق زیبا فارسی پولی هست . خودم فارسیش و تغییراتی درش انجام دادم . اگه مایلید این افزونه رو داشته باشید به من پیام خصوصی بدید .

موفق باشید .

;)

bardiya3
07-04-2014, 01:59 PM
این ماژول منوش را کسی نداره که با حرکت صفحه دنبال آدم راه میافته

mehdininja
07-04-2014, 03:15 PM
این ماژول منوش را کسی نداره که با حرکت صفحه دنبال آدم راه میافته

دوست گرامی در تاپیک جداگانه مطرح کنید .

arsham0151
07-04-2014, 03:25 PM
ماژول aidanews2 نصب کنید عکس با متن رو در کنار هم نشون میده و قابلیت تنظیم دلخواه رو هم داره

abbas56
07-05-2014, 02:50 PM
درود

این افزونه فوق زیبا فارسی پولی هست . خودم فارسیش و تغییراتی درش انجام دادم . اگه مایلید این افزونه رو داشته باشید به من پیام خصوصی بدید .

موفق باشید .

;)
دوست عزیز این ماژول کاملا رایگان هست و من پیداش کردم.

ممنون
ماژول mod_sj_basic_news