توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كمك كنيد تا اين قالب رو براي مامبو طراحي كنم .
proclick
04-09-2007, 08:02 PM
سلام دوستان ... ازتون كمك ميخوام كه در طراحي قالب اين سايت براي مامبو به من كمك كنيد >> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا از مرحله اول شروع كنيد توضيح دادن ... ببينيد من مقاله طراحي قالب رو مطالعه كردم ولي ميخوام گام به گام با اساتيد اين كار پيش برم . براي شروع ميخوام طرح HTML اين كار رو بريزم و بعد در قرار دادن كدها از شما كمك بگيرم .
radmehr
04-09-2007, 08:07 PM
شما اگر به html و css تسلط داشته باشید براحتی میتونید قالب مورد نظرتون رو طراحی کنید!
proclick
04-09-2007, 08:17 PM
شما اگر به html و css تسلط داشته باشید براحتی میتونید قالب مورد نظرتون رو طراحی کنید!
مشكل همينجا هست كه من بروي اين دو زبان تسطل كافي ندارم و نميتونم چنين قالب هايي كه فقط بر پايه كدنويسي بنا شده اند رو ويرايش كنم .
hossein.shokrzadeh
04-09-2007, 08:27 PM
سلام
قدم اول: table هارو در بياد تو dreamweaver مثل اين شكله:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
farhad
04-09-2007, 08:30 PM
مشكل همينجا هست كه من بروي اين دو زبان تسطل كافي ندارم و نميتونم چنين قالب هايي كه فقط بر پايه كدنويسي بنا شده اند رو ويرايش كنم .
سلام
شما ابتدا کمی به این دو زبان مسلط بشین
بعد شروع به طراحی قالب مامبو کنید !
قبلا بارها منابع آموزشی این دو زیان در همین بخش از انجمن معرفی شده، جستجو کنید.
از انجمن های مجید آنلاین هم میتونید استفاده زیادی ببرید.
proclick
04-09-2007, 09:29 PM
سلام
شما ابتدا کمی به این دو زبان مسلط بشین
بعد شروع به طراحی قالب مامبو کنید !
قبلا بارها منابع آموزشی این دو زیان در همین بخش از انجمن معرفی شده، جستجو کنید.
از انجمن های مجید آنلاین هم میتونید استفاده زیادی ببرید.
خوشبختانه يكي از دوستان دنبال كار من رو گرفتن .
من جداول رو به اين صورت كه شما گفتيد وايريش مي كنم .
proclick
04-13-2007, 07:32 AM
دوستان من يه قالب رو ويرايش كردم و روي سيستم بارگزاري كردم ... منتها اين وقتي ميرم تو صفحه اصلي اين Error رو ميده ، خودتون ببينيد >> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در خط 29 فایل mysplitcssmenu.php ببین چه فایلی را می خواد باز کنه که پیداش نمیکنه!
proclick
04-13-2007, 08:00 AM
من كه چيزي نديدم براي باز كردن ... اين هم كد ها از خطر 20 تا 46 :
/* If a user has signed in, get their user type */
$intUserType = 0;
if($my->gid){
switch ($my->usertype)
{
case 'Super Administrator':
$intUserType = 0;
break;
case 'Administrator':
$intUserType = 1;
break;
case 'Editor':
$intUserType = 2;
break;
case 'Registered':
$intUserType = 3;
break;
case 'Author':
$intUserType = 4;
break;
case 'Publisher':
$intUserType = 5;
break;
case 'Manager':
$intUserType = 6;
break;
}
radmehr
04-13-2007, 08:54 AM
به اینها کاری نداره!
اسم قالب اولش این بوده => box_business_blue
شما تبدیلش کردی به Blood !
توی فایل index.php قالب هم باید اگر جایی آدرس داده، نام قالب رو به نام جدید تغییر بدید!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.