توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال لینک دانلود به ایمیل
moarrefi
07-12-2014, 10:24 AM
سلام دوستان وقت بخیر
میخواهم کاربران سایت، فایلهای ضمیمه را با دادن ایمیل صحیح بتوانند دانلود نمایند
و یا لینک دانلود فایل مورد نظر به آنها ارسال شود
درحال حاضر تنها کاربران ریجستر شده میتوانند فایل را دانلود کنند که باتوجه به نتوانستن بنده در تصحیح btlogin تصمیم گرفتم ماژول جدید را تهیه کنم تا کاربران با مشکل ورود به سایت دیگر مواجه نشوند.
باتشکر
RezaDesign
07-12-2014, 04:04 PM
چنین افزونه ای تا بحال ندیدم
یعنی شما فایل های رو برای پیوست برای کاربران در تنظر گرفته اید و می خواهید لینک به ایمیل کاربر ارسال بشه اون هم به صورت خودکار .. چنین چیزی وجود نداره اون هم بر اساس یافته های خودم
moarrefi
07-12-2014, 05:51 PM
چنین افزونه ای تا بحال ندیدم
یعنی شما فایل های رو برای پیوست برای کاربران در تنظر گرفته اید و می خواهید لینک به ایمیل کاربر ارسال بشه اون هم به صورت خودکار .. چنین چیزی وجود نداره اون هم بر اساس یافته های خودم
سلام..برای جوملا3 افزونه optdownload وجود دارد؛ البته طبق توضیحاتی که برای آن داده شده است..ولی من نحوه ی کار با آن را بلد نیستم و نتوانستم افزونه را اجرایی کنم
یا حتی اگر امکانش بود، فایل دانلود تنها با نوشتن یک ایمیل مشخص قابل نمایش گردد
بهرحال دنبال یک افزونه میگردم تا از طریق آن بتوانم ایمیل کاربران را در ازای ارائه فایلهای مفید جهت رایگان، تهیه نماییم
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
moarrefi
07-12-2014, 10:55 PM
سلام دوستان
کسی هست که بدونه تصویر پیوست شده، از چه افزونه ایی استفاده کرده؟
یعنی میخواهم بدونم آیا امکانش هست که در جوملا 2.5 لینک دانلود پس از گرفتن یکسری مشخصات از کاربر نمایش داده بشه ؟؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.