PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : محدودیت مموری هاست

imanzand
07-15-2014, 02:11 PM
با سلام خدمت دوستان
قبل از هر چیزی لازمه خدمتتون عرض کنم که تاپیک های قبلی رو سرچ کردم و همه رو خوندم ولی نتیجه ای نگرفتم.
در یکی از تاپیک ها خواستم موضوع رو ادامه بدم که طبق قوانین سایت چون بیشتر از 180روز از ایجاد تاپیک میگذره نشد.
حالا می رسیم به مشکلم که امیدوارم دوستان بتونن کمکم کنند.
-----------------------------------
بازدید سایت بنده مدتی خوب شد.
بعد یک دفعه سایت ارور زیر را داد :

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /home/user1/domains/***/public_html/libraries/joomla/database/database/mysql.php on line 712

با توجه به اینکه قسمت مدیریت سایت باز میشه و هیچ مشکلی در اونجا نیست ، سوالم از اساتید محترم اینه که چجوری سایت رو میشه دوباره فعال کرد؟
با هاستینگ صحبت کردم میگه مموری لیمیت روی حد معقولی قرار داره و نمیشه بیشترش کرد.
میگه استفاده شما از رم سرور زیاد بوده که این ارور رو می بینید.
راه حل پیشنهادی ایشان هم استفاده از سرور مجازیه که خوب خیلی گرونه!
-------------
در ضمن راه فایل اچ تی اکسس رو هم امتحان کردم و انتقال سرور هم توسط میزبان وجود نداشته.در کل همه راه های گفته شده رو رفتم ولی درست نشد!
چی کار میشه کرد ؟

mersad
07-15-2014, 02:23 PM
دروود

یا این شرایط یک راه حل برای شما باقی میمونه !

اگر نمیخواهید سرور خودتون رو انتقال بدید بهترین راه این هست که یک بار سایت خودتون رو بیارید روی لوکال و تغییرات رو اعمال کنید و سپس دوباره منتقل کنید به هاست

که البته دردسر زیادی داره ...

پیشنهاد من به شما انتقال سرور و مهاجرت به یه سرور مناسب و با کیفیت هست

در پناه ایزد

imanzand
07-15-2014, 03:45 PM
ممنون از پاسخ شما ولی با انتقال هم مشکل برطرف نشد. قبلا روی هاست اشتراکی یک یوزر دیگه ساختم و این کار رو کردم.ولی نشد.
مشکل اصلی من اینه که سایت های زیادی رو با جوملا دارم که اگه هر کدوم از اونا هر بار بخواد این مشکل براش پیش بیاد باید از منابع (سرور) قوی تری برای اونها استفاده کرد.
سوالم اینه که کجای هسته جوملا این مشکل رو ایجاد می کنه؟
با توجه به اینکه این ارور در مواقع متععدی از جمله انتقال سرور ، نصب کامپوننت جدید، استفاده و ترافیک بالای سایت و ... رخ میده !
واقعا مشکل از کجاست و راه حل چیه؟ واقعا جوملا مشکل داره؟ چون سی ام اس فیوژن هم دارم و ترافیک بالاتری هم نسبت به این سایتم داره ولی از این طور ارورها نداشتم تا بحال !

RezaDesign
07-15-2014, 08:55 PM
این مشکلات بیشتر به دلیل لاگ باید پیش بیاد
ببینید می تونید دیتابیس خودتون رو شیرینک shrink کنید
دستوراتش هم در گوگل بگردید پیدا می کنید

imanzand
07-16-2014, 05:05 AM
این آموزش بیشتر در مراحلی کاربرد دارد که حجم بانک اطلاعاتی بیش از حد بالا رفته باشد
سرچ کردم و کد دستوری زیر را برای کاهش حجم دیتا لوگ دیتابیس پیدا کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا این دستورات رو کجای هاست و در چه فایلی باید اعمال کنم ؟

mersad
07-16-2014, 06:22 AM
از چه افزونه هایی استفاده میکنید ؟ از گجا دریافت کردید ؟
از چه قالبی استفاده میکنید ؟

جداول دیتابیس رو چک کردید ؟ اپتیمایز کردید ؟

در پناه ایزد

RezaDesign
07-16-2014, 03:38 PM
دستورات رو باید در query در sql پیست کنید و go بزنید اموزش ها رو بخونید متوجه خواهید شد
در ضمن به صحبت های مرصاد هم توجه داشته باشید