PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست دو افزونه آرشیو مطالب و صفحه بندی

mehran63
07-19-2014, 08:33 AM
با سلام
پی دو تا افزونه هستم. از جوملا 2.5.22 استفاده میکنم
1- افزونه آرشیو مطالب : این افزونه رو از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود و نصب کردم ولی پیغام زیر رو میده

Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 52

Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 108

Notice: Undefined property: stdClass::$catslug in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 108

Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 197

Notice: Undefined variable: arshive in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 199

Notice: Undefined variable: params in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\views\pershianarshive\view.html.php on line 34

Notice: Undefined index: fyear in C:\xampp\htdocs\Joomlafarsi\components\com_pershia narshive\models\pershianarshive.php on line 52
type == "basic"): ?> type == "advanced"): ?>
حالت آرشيو: type == "basic" ? "ساده" : "پيشرفته"; ?> تا تاريخ: year."/".$ArshiveClass->month."/".$ArshiveClass->day; ?> از تاريخ: fyear."/".$ArshiveClass->fmonth."/".$ArshiveClass->fday; ?> تا تاريخ: tyear."/".$ArshiveClass->tmonth."/".$ArshiveClass->tday; ?> تعداد مطلب: items); ?>

items) == 0): ?>
مطلبي براي نمايش وجود ندارد!
items as $count=>$row): ?>
عنوان مطلب تاريخ انتشار تعداد بازديد
link>$row->title"; ?> fdate['0']."/".$row->fdate['2']."/".$row->fdate['2']; ?> hits; ?>

2- یه افزونه هم واسه صفحه بندی میخوام مثل عکس زیر که البته تو همین سایت خودتون هم دارید ازش استفاده میکنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mehran63
09-03-2014, 07:22 AM
مشکل اول حل شد، ولی مشکل دوم هنوز پا برجاست (صفحه بندی صفحه) کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است

mersad
09-03-2014, 01:48 PM
در جوملا صفحه بندی توسط خود جوملا انجام میشه

شکل و فرم صفحه بندی هم مرتبط با قالب شما هست !

در پناه ایزد

mehran63
09-03-2014, 06:53 PM
در جوملا صفحه بندی توسط خود جوملا انجام میشه

شکل و فرم صفحه بندی هم مرتبط با قالب شما هست !

در پناه ایزد

اینی که میگی یعنی چی
چرا پس در لینک زیر با اون روشی هم که گفتم صفحه بندی انجام نشد
آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم

دموی آنلاین/ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
09-04-2014, 05:31 AM
دلیل زیاد میتونه داشته باشه

میتونه تعداد نمایش مطالب رو در صفحه اصلی روی 15 یا بالاتر گذاشته باشند
میتونه از ماژول برای نمایش خبر استفاده کرده باشند
میتونه کلاً قالب سایت مشکل داشته باشه !

در پناه ایزد

mehran63
09-05-2014, 12:53 PM
بله. خبر رو با ماژول گلوبال نیوز نمایش میدهم. همچنین قالب رو خودم طراحی کردم
شما بفرمایید دقیقا چه کارهایی رو به ترتیب باید انجام داد

mersad
09-06-2014, 05:49 AM
افزونه رو در مکان دلخواه با تنظیمات دلخواه منتشر کنید !

میتونید از نمایش اخبار توسط نمایش مطالب خود جوملا هم استفاده کنید میتونید هم نکنید !
بسته به سلیقه شماست

در پناه ایزد

mehran63
09-06-2014, 02:16 PM
میگم چطور مثل عکس زیر که صفحه بندی وجود داره منم تو سایتم داشته باشم (همانطوری که انتهای عکس میبینید زده 1-2-3-...)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
09-07-2014, 05:29 AM
این صفحه بندی متعلق به اسلاید شو هست و صفحه نیست شماره هست

به تعداد اخباری که نمایش داده میشه عدد میندازه !

همچنان انتخاب به سلیقه شما

در پناه ایزد

mehran63
09-09-2014, 09:35 PM
نه عزیز اسلاید شو نیست
لینک زیر رو ببینید انتهای صفحه
به انتهای صفحه که نگاه کنید شماره صفحه رو میبینید/ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

fanni
09-09-2014, 10:12 PM
سلام

خب این که در همه سایتهای خبری یا سایتهای دارای مطالب وجود داره

سایت خود من که دارای مطلب زیادی هست . هر صفحه 10 مطلب نشون میده و بقیه رو به عنوان نشانگر نشون میده .

میتونید از منوی اصلی طوری تنظیمات رو انجام بدید که شمارشگر مطلب رو نشون بده . حتی موقعی که از ماژول خبری استفاده می کنی اگر تعداد مطالب زیاد باشه بقیه رو به عنوان شمارشگر نشون میده

من که نمی دونم مشکل شما چیه و امیدوارم اساتید بدونن .

mehran63
09-11-2014, 11:29 AM
سلام

خب این که در همه سایتهای خبری یا سایتهای دارای مطالب وجود داره

سایت خود من که دارای مطلب زیادی هست . هر صفحه 10 مطلب نشون میده و بقیه رو به عنوان نشانگر نشون میده .

میتونید از منوی اصلی طوری تنظیمات رو انجام بدید که شمارشگر مطلب رو نشون بده . حتی موقعی که از ماژول خبری استفاده می کنی اگر تعداد مطالب زیاد باشه بقیه رو به عنوان شمارشگر نشون میده

من که نمی دونم مشکل شما چیه و امیدوارم اساتید بدونن .

این که میگید "میتونید از منوی اصلی تنظیمات رو طوری انجام بدید که شمارش گر مطلب رو نشون بده." همین رو اگه دقیقا و مرحله به مرحله بگید چیکار کردید ممنون میشم
کاری که من انجام دادم در زیر یک بار دیگه توضیح میدم
کاری که انجام دادم این بود که به بخش مدیریت منو رفتم و منوی "صفحه نخست" را انتخاب کردم در سمت چپ این بخش در قسمت "انتخابهای طرح بلاگ" گزینه های "صفحه بندی" و "نتایج صفحه گذاری" را روی نمایش گذاشتم ولی هیج تغییری حاصل نشده است