توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این اسپمهای نظرات کلی مشکلات برای من ایجاد کرده ....
sb2max
07-26-2014, 04:28 PM
سلام بزرگواران . من مدتی است از کامپونیت نظرات joomlaComment استفاده می کنم ، از کارش راضی هستم ولی این نظرات اسپمها کل کارهامو مختل کرده اگه چند روزی بگذر یک عالمه اسپم در لیست نظر ها پدیدار می شود که پاک کردن آنها زمان می بره .، چون پیامها و نظرات بیندگان سایتم برام مهم هستند مجبورم استفاده کنم. سپاسگذار می شوم یکی به من کمک کنه ... ضمنا آی پی اسپمها زیاد و هر لحظه تغییر می کند و گرنه در قسمت مسدود کردن به لیست اضافه می کنم ... کمکم کنید ....
mehdininja
07-26-2014, 07:04 PM
سلام
با فعال کردن captcha مشکل برطرف خاهد شد .
sb2max
07-27-2014, 08:57 AM
سلام. سپاس از پاسختون. چون من از جوملا 1.5 استفاده می کنم چنین گزینهای موجود نیست در پلاگینها. خودم پلاگین osolcaptchav1.0.6 که می گفت مناسب جوملا نصب کردم آیا جواب می ده ، و یا برای جوملا 1.5 چی کار کنم؟ سپاس
mersad
07-27-2014, 01:14 PM
دروود
نظر دهی رو فقط برای اعضا قرار بدید
برای ایجاد یوزر هم فعال کردن ازطریق ایمیل قرار بدید مشکل حل خواهد شد
در پناه ایزد
sb2max
07-27-2014, 03:25 PM
دروود
نظر دهی رو فقط برای اعضا قرار بدید
برای ایجاد یوزر هم فعال کردن ازطریق ایمیل قرار بدید مشکل حل خواهد شد
در پناه ایزد
سلام. سپاس از پاسختون. اولی رو متوجه شدم ولی دومین فرمایشتان رو نه. بنده فرمایش اولی رو انجام دادم این مشکلات اومد.ضمنا من از جوملا 1.5 استفاده می کنم .ینده با عکس مشکلم رو نشون دادم. لطفا خوب راهنمای کنید
سپاس بزرگوار<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehdininja
07-27-2014, 08:35 PM
جی کامنت رو نصب نصب کنید
sb2max
07-28-2014, 03:25 AM
سلام. سپاس از پاسختون. آیا من جی کامنت مناسب جوملا 1.5 ، JComments 2.3.0 Stable رو نصب کنم پیام های رسیده قبلی که برام خیلی مهم هستند که از افزونه joomlaComment که قبلا نصب کرده ام چی می شه؟ آیا حذف می شن یا میشه از انجا اینپورت کرد؟ کمکم کنید مهندس ...
mersad
07-28-2014, 01:30 PM
تنظیمات joomlaComment رو به خاطر ندارم ولی در موارد اون دقت کنید حتماً نظر دهی برای اعضا هست ! باید فعالش کنید
اما مورد دومی که عرض کردم !
عرض کردم تنظیمات اصلی رو تغییر بدید تا کسانی که میخواهند در سایت شما عضو بشند نیاز به فعال سازی از طریق ایمیل داشته باشند
اموزش این مورد در دانشنامه جوملا فارسی هست
در پناه ایزد
sb2max
07-29-2014, 02:15 PM
تنظیمات joomlaComment رو به خاطر ندارم ولی در موارد اون دقت کنید حتماً نظر دهی برای اعضا هست ! باید فعالش کنید
اما مورد دومی که عرض کردم !
عرض کردم تنظیمات اصلی رو تغییر بدید تا کسانی که میخواهند در سایت شما عضو بشند نیاز به فعال سازی از طریق ایمیل داشته باشند
اموزش این مورد در دانشنامه جوملا فارسی هست
در پناه ایزد
سلام. یعنی می فرمایید فقط اعضا می تونن نظر بدن!!!!!! این که ممکن نیست ، ما می خواهیم همه بتون نظر بدن . لازم نیست حتما عضو باشن. این نظر خواهی نشد ....
sb2max
07-29-2014, 02:24 PM
سلام. من مجبور با جوملا 1.5 باشم چون سایت خیلی وقت هست با جوملا 1.5 هست نمیشه همه اطلاعات از جمله نظرات قبلی و بعضی چیزهارو انتقال داد.... آیا شرکتی هست که بتونه کاملا دیتای سایت قدیمی 1.5 رو به جوملا 2.5 انتقال بده بدون در نظر گرفتن قالب و گرافیک قبلی با هزینه و فاکتور ... من خود خیلی سعی کردم ولی نشد ناقص منتقل می شه .... راهنماییم کنین اگر کسی یا شرکتی هست .... سپاس ایمیل بنده : sb2max@yahoo.com
و موبایل : 09353313672
mehdininja
07-29-2014, 10:50 PM
اقا من خودم جوملا رو 1.5 کار میکنم کد امنیتی رو فعال کردم ( جی کامنت). دیگه اسپم های انگلیسی نمیاد . الان کد امنیتی رو غیرفعال کردم . در ماه 1 دونه اسپم میاد .
نظرات قبلی هم ادم میخونه دیگه لازمشون نداری که دلیت کن .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.