PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل ماژول اسلایدشو

rafig256
07-26-2014, 10:41 PM
سلام
من تو یه سایتی از یه اسلاید شو استفاده کرده بودم که متاسفانه هر کاری می کردم autoplay نمی شد. رفتم و اسلاید شو رو عوض کردم و در حال حاضر دارم از
DJ-ImageSlider Module استفاده می کنم که مشکل autoplay درش رفع شده اما مشکل جدید رخ داده. اون هم اینکه اسلاید های بعدی خالی می یان. البته افکت عمودی و fade درست کار می کنه ولی تو افکت افقی (liner) مشکلی که گفتم رخ می ده. آدرس سایت هم loewewifi.ir هست. لطفا دوستانی که می تونند کمک کنند مضایقه نفرمایند.

barahooei
08-06-2014, 09:00 AM
سلام دوست عزیز میشه بگید ماژ.ل اسلاید شو شما چیه؟

RezaDesign
08-06-2014, 10:55 AM
ماژول رو از سایت معتبر دریافت کنید چنین توضیحی که شما دادید مشکل در نوع کد های حالت چرخش تصاویر می باشد که احتمالا دستکاری شده اند

rafig256
08-08-2014, 02:21 PM
ماژول رو از سایت معتبر دریافت کنید چنین توضیحی که شما دادید مشکل در نوع کد های حالت چرخش تصاویر می باشد که احتمالا دستکاری شده اند
مازول که دوستمون پرسیدند DJ-ImageSlider Module هستش که از سایت معتبری دانلودش کردم. مشکل در حال حاضر کانفلیکت کدهای jquery هستش. اگر در این مورد کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم نحوه رفع کانفلیکت رو توضیح بده. تداخل با کدهای تو تا از موقعیت های قالب که به صورت دستی با jquery نوشته شده بوجود اومده

RezaDesign
08-08-2014, 09:56 PM
اگر مشکل شما قرار دادن کدهای دستی در موقعیت بوده مسلما مشکل از همونه که نمی تونه به خوبی اسلایدر رو در حالت های مختلف اجرا کنه
برای اطمینان ماژول رو در یک موقعیت دیگه قرار بدید و ببینید تمام حالاتش کار میده یا نه