PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ورود به مدیریت در حالت لوکال

papkiadeh
07-30-2014, 09:52 AM
سلام دوستان
من تازه واردم. جوملا 2.5 رو نصب کردم درست و دقیق تمام مراحل آموزش رو تا انتها رفتم. زمانیکه میخوام وارد بخش مدیریت بشم صفحه مرورگرم چنین شکلی میشه و اینطوری نمایش میده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پایین ترش هم قسمت یوزر و پسورد هستش اونم وارد میکنم پیغان سلام سوپر یوزر میده ولی بازم هیچ گزینه ای نمیده و همین حالته.
لطفا کمک کنید

sahar-onyx
07-31-2014, 05:52 AM
سلام
به مسیر c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برید و yougrids رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه؟ اگه شد مشکل از قالب هست. باید در قسمت مدیریت قالب، قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدید

papkiadeh
07-31-2014, 08:52 PM
سلام
الان این کار رو کردم درست شد ولی چجوری به مدیریت قالب برم؟ چجوری قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدم
سلام
به مسیر c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> برید و yougrids رو تغییر نام بدید ببینید درست میشه؟ اگه شد مشکل از قالب هست. باید در قسمت مدیریت قالب، قالب دیگه ای رو پیش فرض قرار بدید

mersad
08-01-2014, 12:10 PM
دروود

مدیریت > افزونه ها > قالب ها

در جوملا نمیتونید هر چیزی رو هر کجا خواستید تغییر نام بدید !!!

در پناه ایزد