PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمونه این قالب

jomlearn
08-03-2014, 06:52 PM
سلام خدمت شما اساتید

آیا سایتی مشابه این سایت وحود دارد ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با این حالت منو و اینکه ایا در این سایت از جوملا استفاده شده است ؟

با احترام ...

elyastel
08-03-2014, 09:18 PM
سلام

دوست عزیز شما میتونید مشابه این قالبو برای جوملا پیدا کنید..مخصوصا" اگه سراغ قالبهای تجاری شرکت های معروفی مثل : راکت تیم،جوملا آرات و غیره ... برید.
ضمننا" سایتی رو که مثال زدید با وردپرس طراحی شده بود.

موفق باشید

jomlearn
08-04-2014, 06:39 AM
ممنون از راهنمایی شما دوست گرامی

آیا این امکان وجود داره قالبی مشابه با این قالب ترجیحا با تم روشن به بنده معرفی کنید ؟

قالبی که از نظر سئو هم رتبه خوبی داشته باشه

برای یک شرکت نیاز داریم

ممنون از لطف شما

در حال حاظر بنده از این قالب استفاده میکنم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از این قالب بدم نمیاد اما چند تا مشکل دارم باهاش

1 - تم رنگی قالب تیره است و دوست دارم عوضش کنم و روشن بشه آیا این امکان وجود داره (قسمت بالا و پایین قالب) ؟

2 - فونتهای این قالب خیلی ناخواناست و متاسفانه بعضی از فونتها کاملا نا مناسب است.

3 - در این قالب سه رنگ قهوه ای سوخته ، آبی و قهوه ای روشن برای قسمت بالایی و پایینی وجود داره که میخوام اگر بشه این رنگها رو حذف کنم و فقط یکی رو به دلخواه خودم قرار بدم.

mersad
08-04-2014, 01:04 PM
دروود

این سایت با ورد پرس هست
و چیز خاصی نداره که شما نتونید جوملا اجرا کنید

گوگل کنید قالب های فراوانی هست

در پناه ایزد

jomlearn
08-04-2014, 05:33 PM
ممنون از راهنمایی شما

در حال حاظر بنده از این قالب استفاده میکنم

از این قالب بدم نمیاد اما چند تا مشکل دارم باهاش

1 - تم رنگی قالب تیره است و دوست دارم عوضش کنم و روشن بشه آیا این امکان وجود داره (قسمت بالا و پایین قالب) ؟

2 - فونتهای این قالب خیلی ناخواناست و متاسفانه بعضی از فونتها کاملا نا مناسب است.

3 - در این قالب سه رنگ قهوه ای سوخته ، آبی و قهوه ای روشن برای قسمت بالایی و پایینی وجود داره که میخوام اگر بشه این رنگها رو حذف کنم و فقط یکی رو به دلخواه خودم قرار بدم.

mersad
08-05-2014, 01:32 PM
مدیریت > افزونه ها > مدیریت قالب ها > روی قالب در حال نمایش کلیک کنید تا تغییرات دلخواه خودتون رو در تنظیمات قالب اعمال کنید

در پناه ایزد

jomlearn
08-07-2014, 01:14 PM
ممنون از راهنمایی شما

به آدرسی که دادید رفتم اما نمیدونم کجاهاش باید تغییرات رو اعمال کنم

و چون نمیدونم میترسم خراب کاری کنم

اگر براتون مقدوره راهنماییم کنید

ممنون از شما