PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : No (tr-tr) translation in Product Category, please fill the fields with Flags

parsaamn
08-19-2014, 05:48 AM
سلام من یک سایت سه زبانه دارم وقتی در ویرچومارت می خوام زبان ترکی رو انتخاب کنم این ارور رو می ده No (tr-tr) translation in Product Category, please fill the fields with Flags برای حل این مشکل باید چکار کنم لطفا بنده را راهنمایی نمائید.

RezaDesign
08-19-2014, 12:19 PM
به مدیریت مجموعه های در ویرچومارت بروید
در قسمت نمایش زبان بخش زبان رو با پرچم ترکیه انتخاب کنید تا در هنگام انتخاب زبان ترکی زبان تغییر پیدا کنه و این مجموعه نمایش داده بشه

parsaamn
08-20-2014, 08:59 PM
سلام آقا رضا میشه کامل تر توضیح بدین من تصویر رو براتون میزارم. ممنونم از راهنمایی شما

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RezaDesign
08-20-2014, 09:01 PM
فایل زبان ترکی ویرچومارت رو دانلود و نصب کنید. این پیام علنا داره داد میزنه که برای زبان ترکی که شما انتخاب کرده اید مترجمی وجود نداره
از نصب و فعال بودن زبان ترکی اطمینان حاصل نمایید

RezaDesign
08-20-2014, 09:03 PM
نکته حیاتی تر : فایل زبان جوملا ترک رو هم نصب کنید و به مسیر مدیریت / زبان ها بروید و بر روی تب محتوا content کلیک کنید
اونجا برای زبان ترکی مقادیر لازم رو وارد کنید که می تونیدب ا نگاهی به به انگلیسی و فارسی تگ و متاتگ ها رو شناسایی کنید که برای متاتگ ترکی tr درسته
پس از اون image perfix باید واژه tr رو پیدا کنید که پس از انتخاب flag یا پرچم ترکیه رو هم اضافه میکنه

parsaamn
08-20-2014, 09:16 PM
سلام
دانلود و نصب کردم ولی باز هم بخواهم محصولی را برای این زبان انتخاب کنم باز هم این ارور را می دهد.

parsaamn
08-20-2014, 10:18 PM
تمام مراحل را انجام داده ام ولی باز هم این پیغام می آید و بعد از آنکه ok را می زنم پرچم ترکیه می آید

RezaDesign
08-21-2014, 11:12 AM
شما قبل از ایجاد محصول در بخش ترکی به مجموعه هایی که برای زبان ترکی ساخته اید بروید و اونجا مجموعه ها رو هم باید به زبان مورد نظر وصل کنید

parsaamn
08-22-2014, 07:01 AM
با سلام
ممنونم آقا رضا من تمام این مراحل را انجام دادم اما مشکل اینجاست که وقتی محصولی رو می خوام ایجاد کنم و زبان رو تغییر می دم تو قسمت Product pricing واحد پول رو تغییر می دم کلمه ریال تغییر نمی کنه که باید علامت $ رو نشون بده و تو خروجی هم ریال رو نشون می ده مشکل کجاست؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تصویر خروجی

RezaDesign
08-22-2014, 01:19 PM
این مشکل در صورتی برای شما وجود خواهد داشت که از ویرچومارت های ناشیانه فارسی شده توسط ایرانیها استفاده کنید
واحد های پولی که انتخاب کرده اید رو با دقت ببینید که همه فعال باشند
سری به واحد های پولی که فعال کرده اید در مدیریت currency بزنید ببینید اونجا توابع باز ریال ترجمه نشده باشند

parsaamn
08-23-2014, 03:13 PM
با سلام
ممنونم از شما واحدهای پول همه فعال هستند من به دیتابیس رفتم و حتی واحد پول ریال ایران رو به تومان تغییر دادم الان فقط ریال تغییر کرده و شده تومان ولی باز هم وقتی زبان رو عوض می کنم و انگلیسی انتخاب می کنم و واحد پول رو به دلار باز هم علامت دلار نمیاد و می نویسه تومان با اینکه علامت دلار تو تابع واحد دلار هستش به نظر شما من چکار کنم؟ من یوزر و پس رو به صورت پ.خ برای شما می فرستم اگه میشه یه نگاهی بندازید ممنون می شم. با تشکر

RezaDesign
08-23-2014, 04:54 PM
تنظمیاتتون یه جا ایراد داشت فعال کرذدم واسه انتخاب چند واحد ارزی
من فکر کنم پلاگین هم نیاز دارید که نصب کنید اما چون تست نکردم نمی دونم
سری به این لینک بزنید