ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزودن فایل template-rtl به قالب رایگان ja_elastica

sahar-onyx
08-20-2014, 01:38 PM
سلام

چطور میتونم برای قالب ja_elastica ، فایل سی اس اس rtl درست کنم.

فایل template.css توی فایل xml هست.باید داخل xml شرط تغییر زبان بذارم؟
میخوام در زبان فارسی از فایل template-rtl.css بخونه

لطفا راهنمایی کنید
خیلی ممنون

mersad
08-20-2014, 02:35 PM
دروود

آموزش : راست چین کردن قالبهای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D 8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)

در پناه ایزد

sahar-onyx
08-20-2014, 02:45 PM
خیلی ممنون ولی این قالب یکم فرق داره.

توی پلاگین فریمورکش در قسمت rtl یه فایل سی اس اس هست که میشه برای زبان فارسی بهش کلاس داد.
ولی منطقیه توی پلاگین این کار انجام بشه؟
ممکنه فریم ورک آپدیت بشه و همه چیز بپره

در هر صورت ممنون

RezaDesign
08-20-2014, 05:11 PM
نیازی به دست کاری پلاگین نیست چون همون طور که گفتید در صورت اپدیت دوباره کاری نیاز خواهید داشت
از روش معمولا و دستی که مرصاد خان لینک دادند استفاده کنید

sahar-onyx
08-21-2014, 04:48 AM
خیلی ممنون از جوابتون
ولی فایل template.css در فایل xml وجود داره نه در فایل php. من توی xml چطور باید شرط بذارم؟

ezoji
08-21-2014, 07:12 AM
خیلی ممنون ولی این قالب یکم فرق داره.

توی پلاگین فریمورکش در قسمت rtl یه فایل سی اس اس هست که میشه برای زبان فارسی بهش کلاس داد.
ولی منطقیه توی پلاگین این کار انجام بشه؟
ممکنه فریم ورک آپدیت بشه و همه چیز بپره

در هر صورت ممنون

سلام
قالب های که با فریمورک t3 طراحی میشن ، راست چین هستند ، البته به جز این قالب !!!
برای قرار دادن استایل های css ، یک فایل css جدید با همون نام موجود در پوشه پلاگین ها ، در پوشه css قالب ایجاد کنید (فکر کنم template-rtl.css) و استایل های راست چین رو در اون قرار بدید.
نیازی به معرفی این css جدید در هیچ جای قالب ندارید. و فریمورک به صورت پیشفرض این فایل رو میشناسه.
موفق باشید

sahar-onyx
08-31-2014, 04:09 AM
بله درسته خودش میشناسه. پوشه ای به اسم default-rtl درقالب هست که میشه کد rtl رو در فایل css اون پوشه قرار داد. کش قالب رو خالی نکرده بودم و متوجه تغییرات نشدم. درسته لازم نیست هیچ کدی اضافه بشه.