PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راست چین کردن قالب

ehsab222
08-23-2014, 05:49 PM
سلام به همه
من تمام مراحل گفت شده در دانشنامه جوملا رو قدم به قدم اجرا کردم
اما قالب درست راچین نشده و اشکالاتی داره لطفا راهنمایی بفرمایید که اشکال در کجاست.!؟؟
اینترنت برای همه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

RezaDesign
08-23-2014, 09:43 PM
کاملا مراحل رو اشتباهی رفتید و کل قالب رو به هم ریختید
پیشنهاد : از قالب های اماده راست چین استفاده کنید چون نیاز به دوباره کاری خواهید داشت

ehsab222
08-24-2014, 05:47 AM
کاملا مراحل رو اشتباهی رفتید و کل قالب رو به هم ریختید
پیشنهاد : از قالب های اماده راست چین استفاده کنید چون نیاز به دوباره کاری خواهید داشت
ممنون از پاسختون
میشه بفرمایید کجای کار رو اشتباه کردم؟
من مراحل رو عین اون چیزی که گفته شده بود رفتم

RezaDesign
08-24-2014, 04:33 PM
شما هر چیزی که دیدید left بوده رو right کردید
در ضمن فارسی سازی نیاز به دانستن توابع inex - z در css می باشد که بتونید در صورت راست چین کردن یک سری موقعیت ها موقعیا هایی که مانند قالب شما در زیر اون موقعیت ها شکل گرفته اند به سمت چپ بروند تا به خوبی نمایش داده بوشند
من باز هم پیشنهاد می کنم قالب های اماده که از راست چین پشتیبانی می کنند رو نصب کنید یا دانلود کنید تا بدونید راست چین کردن قالب چطوره

ehsab222
08-24-2014, 06:40 PM
ممنون
ولی قبول کنید دانشنامه خیلی بد نوشته شده دقیقا عبارت دانشنامه بود که هر چی right هست رو left کنید و بر عکس
البته قبول دارم اولش نوشته که باید خودتون اطلاعات کافی رو داشته باشین.!(ولی کاش گفته می شد)
در هر صورت با این وجود اگه نخوام قالب دیگه ای رو قرار بدم باید دوباره کاری کنم و یک سری تغییراتی که فرمودین رو انجام بدم

RezaDesign
08-24-2014, 10:19 PM
اگر مصمم به راست چین کردن هستید من پیشنهاد می کنم اموزش افزونه فایر باگ رو در اینترنت دنبال کنید
بهترین و اسان ترین راه برای راست چین کردن قالب می باشد