PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا این سایت با super table به هم می ریزد؟

reza_pa48
08-27-2014, 07:38 PM
سلام
من در این سایت و قسمت محصولات از super table استفاده کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعضا سایت بهم می ریزد. (یکی دو بار چند تا از قسمت های محصولات را مشاهده کنید دستتان میاد چی می گم.) من قسمت آخر محصولات یعنی این لینک را
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با دقت بیشتری کار کردم و برای طول و عرض جدول و سلولها مقدار دادم. باز فکر می کنم بهم می ریزه. دوستان راهنمایی میفرمایید؟ مشکل از چیه؟ از جدول معمولی استفاد ه کنم؟
با تشکر

RezaDesign
08-27-2014, 11:42 PM
خواهسمند است لینک ها رو مستقیم بذارید و از قرار دادن لینک های کد شده خود داری فرمایید

reza_pa48
08-28-2014, 01:56 AM
اونموقع میاد تو نتایج گوگل.چکار کنم؟ الان برای باز کردنش مشکلی هست؟

mersad
08-28-2014, 05:48 AM
دروود

به صورت لینک نگذارید !
به همون روش بالا بگذارید ...

در پناه ایزد

reza_pa48
08-28-2014, 09:14 AM
سلام
من در این سایت و قسمت محصولات از super table استفاده کردم

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
بعضا سایت بهم می ریزد. (یکی دو بار چند تا از قسمت های محصولات را مشاهده کنید دستتان میاد چی می گم.) من قسمت آخر محصولات یعنی این لینک را

با دقت بیشتری کار کردم و برای طول و عرض جدول و سلولها مقدار دادم. باز فکر می کنم بهم می ریزه. دوستان راهنمایی میفرمایید؟ مشکل از چیه؟ از جدول معمولی استفاد ه کنم؟
با تشکر

hamidy
08-28-2014, 01:14 PM
سلام

چه دلیلی داره که از جدول استفاده می کنید ؟

ماژول sprocket گزینه های موثر تری در اختیارتون قرار می ده

موفق باشید

reza_pa48
08-28-2014, 03:32 PM
این جزو ماژول های اختصاصی راک تمز هست یا بصورت جدا هست؟ دلیل اینکه میفرمایید از جدول استفاده نکنم چیه؟

reza_pa48
08-28-2014, 05:30 PM
الان نگاه کردم و متوجه شدم این ماژول که شما می فرمایید در صفحه اول این تمپلت استفاده شده. من نی خوام یک جدولی باشه که بتونم پلاگین لایت باکس رو عکسش فعال کنم. اینی که شما می فرمایید این امکان رو نداره که روش لایت باکس رو فعال کرد
الان توصیه می کنید من چی کار کنم؟ از جدول معمولی استفاده کنم یا چی؟