PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال تفاوت نمایش مطلب در ویرایشگر با مطلب موجود در سایت

aliisayidi
08-30-2014, 08:00 AM
سلام خدمت همگی

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

من مطلب جدیدم رو که ایجاد میکنم ، با ویرایشگر کلش رو "وسط چین" میکنم و اون رو منتشر میکنم . اما همونجوری که در عکس بالا میبینید در سمت چپ (شماره 1) مطلب من وسط چین هست و بین عکس و متن اینتر خورده یعنی زیر هم نمایش داده میشه. اما وقتی منتشر میشه و داخل قالب سایتم میبنیم مثل عکس سمت راست (شماره 2 ) به هم میریزه و وسط چین نمیشه ، منظورم اینه که متن و عکس کنار هم نمایش داده میشه ، نه زیر هم !! هر چقدر هم اینتر میزنم بین عکس و متن باز کنار هم هستند

چکار کنم که عکس و متن زیر هم نمایش داده بشه ؟ (نه اینکه کنار هم )

navid.ok
08-30-2014, 08:23 AM
سلام

موقع ایمپورت عکس ها تو پنجره باز شده اونو وسط چین ست کنید.

RezaDesign
08-30-2014, 12:03 PM
باید در تنظیمات ماژول هم سری بزنید
اگر اونجا خصیصه هایی برای تغییر نداشت که مطمئنم نداره باید در سی اس اس های ماژول مربوطه عناوین و مطالب رو به دلخواه rght / left / center کنید

RezaDesign
08-31-2014, 01:41 PM
وارد تنظیمات ماژول بشید و از اون قسمت عکس بگیرید
اگر چنین چیزی نبود اموزش استفاده از افزونه فایرباگ رو در گوگل جستجو کنید

mersad
08-31-2014, 02:14 PM
دروود

در برخی موارد و برخی قالب ها باید تگ های html رو ادیت کنید تا ذخیره بشه !

ضمن این که برای این گونه نمایش ( شماره 1 ) میتونید از ازفزونه global news استفاده کنید

در پناه ایزد

aliisayidi
09-01-2014, 06:53 AM
میشه بهم بگید اسم ماژولی که مطالب رو نمایش میده چیه ؟

mersad
09-01-2014, 08:00 AM
دروود

در پست قبلی عرض کردم global news

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه یازد

aliisayidi
09-01-2014, 08:23 AM
موقع نصب افزونه ارور زیر میاد .... چکار باید بکنم ؟

JFolder::create: مسیر open_basedir وجود ندارد
عدم ایجاد در مقصد

mersad
09-02-2014, 05:51 AM
دروود

خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8C_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)

این اموزش رو مطالعه کنید

در پناه ایزد

aliisayidi
09-02-2014, 08:42 AM
اقا ممنون از همگی مشکل حل شد
رفتم داخل template و css جوملای قالب رو یک left توش بود پاک کردم .