PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن ایندکس مامبو پس از نصب smf

itgate.ir
03-18-2006, 09:24 AM
من smf رو رو مامبو با پیشوند _smf نصب کردم حالا ایندکس مامبو بالا نمیاد خواهش میکنم کمکم کنید

ramin3281
04-13-2006, 06:27 AM
من هم همین مشکل رو دارم
ضمنا من از appserv استفاده می کنم

firoozmandan
04-13-2006, 11:08 AM
سلام

SMF تنها با مامبو 4.5.3 H بدون مشکل کار میکنه و با مامبو فوق حرفه ای مشکل داره . شما اگر نیاز دارید که Integrate کنید باید از مامبو 4.5.3H استفاده کنید .

همونطور که قبلا هم گفتیم Integrate کردن در این مورد منطقی به نظر نمیرسه . چرا که با تغییر ورژن مامبو شما نیاز به کامپوننت جدید دارید و یا حتی با تغییر و ارتقا SMF هم نیاز به کامپوننت جدید دارید . برای نوشته شدن کامپوننت زمان نیاز هست . در طور مدتی که شما منتظر انتشار این کامپوننت هستید ممکنه مشکل امنیتی برای شما پیش بیاد و یا اگر باگی در SMF پیدا بشه از اونجایی که تیبل های SMF & Mambo در یک دیتابیس قرار داره به راحتی امکان هک کردن مامبو هم فراهم میشه .
مطمئن باشید اگر این کار منطقی بود ما هم روی سایت مامبولرن این تغییرات رو اعمال میکردیم .

یک نکته هم باید متذکر بشم . در حال حاضر ما پشتیبانی مامبو رو بر عهده داریم و تیم دیگه ای روی SMF کار میکنه ...
انشالله کامپوننت انجمن برای مامبو به زودی آماده انتشار میشه و شما میتونید از اون استفاده کنید .

یا علی