ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مرحله اول نصب جوملا و نمایش پاک کردن پوشه نصب

mehdi563
09-08-2014, 07:53 AM
سلام
من از یه قالب جوملا 2.5 دانلود کردم که فارسی هم هست و ظاهرا جوملا 2.5 هم توش هست که نصب داره میشه، این قالب مورد نظر رو هم خودش نصب مب کنه. مشکل در اینجاست که در همون مرحله اولیه نصب جوملا، میگه اول باید پوشه نصب رو پاک کنی تا من به نصب ادامه بدم. خوب، این کار رو هم کردم ولی با مشکی به نام خطا در اتصال با mySQL نماشیش داده میشه.

مشکل چیه؟ من که هنوز این قالب رو که جوملا 2.5 هم همراهش نصب میشه رو هنوز نصب نکردم، چطور به من میگه که اول اون پوشه نصب رو پاک کن؟

kianesfahan
09-08-2014, 08:06 AM
با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز شما از بسته های نصبی ( quickstart ) دارید استفاده میکنید . احتمالا شما این فایل را در اینترنت دانلود کرده اید .

ادرس سایتی که فایل را دانلود کردید به همراه اسم قالب را بفرمائید .

احتمالا مشکل از بسته نصبی است . ممکن است بسته نصبی نال شده باشد بر همین اساس ممکن است دارای مشکلاتی باشد .

موفق باشید .

mehdi563
09-08-2014, 09:10 AM
سلام
این قالب سایت که به همراه جوملا 2.5 نصب میشه رو از سایت تک سافت، امروز دانلود کردم. از قالبش خوشم آمده ولی این داستان رو دارم. اینجا اگه گزینه ای به نام ارسال فایل داشتین، فایلش 8 الی 9 مگ بیشتر نیست و برای شما ارسال می کردم.

قالب فارسی تک سافت ویر برای جوملا 2.5 از سایت تک وب دیزاین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قالب-فارسی-تک-سافت-ویر-برای-جوملا-2.5-از-سایت-تک-وب-دیزاین.html

بسته نصبی قالب فارسی رایگان تک سافت ویر برای جوملا 2.5 ، از قالب های طراحی شده توسط سایت تک وب دیزاین را تقدیم حضورتان می کنیم.

ویژگی های قالب :
مناسب برای انواع وب سایت نرم افزاری، قالب سایت دانلود، قالب سایت شرکتی و قالب سایت وبلاگی
طراحی و کدنویسی قالب برای جوملا 2.5 فارسی
کدنویسی به صورت div و 100 درصد tableless
طراحی زیبا و رنگ بندی مناسب
قالب دارای حجم کم برای افزایش سرعت لود سایت
طراحی قالب با در نظر گرفتن بحث سئو، سئوی مناسب در کدنویسی قالب و ایندکس شدن سایت در گوگل
دارای منوی آبشاری زیبا با استفاده از تکنولوژی جدید Css3
دارای اسلایدر زیبا و سبک در بسته نصبی
دارای موقعیت های مناسب برای قرار گیری انواع ماژول
درای موقعیت last_news، برای نمایش اخبار سایت به صورت اسکرول
قابلیت مخفی سازی موقعیت های قالب در صورت فعال نبودن ماژول
دارای پسوند کلاس ماژول _menu برای ایجاد منوی اصلی سایت
قالب دارای موقعیت های : search, topnav, right, left, banner, breadcrumb, last_news, bottom1, bottom2, bottom3, bottom4
طراحی و ارائه به صورت رایگان در سایت تک وب دیزاین

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیشاپیش از کمک شما ممنونم

با اهدای سلام و ادب .

دوست عزیز شما از بسته های نصبی ( quickstart ) دارید استفاده میکنید . احتمالا شما این فایل را در اینترنت دانلود کرده اید .

احتمالا مشکل از بسته نصبی است . ممکن است بسته نصبی نال شده باشد بر همین اساس ممکن است دارای مشکلاتی باشد .

موفق باشید .

mehdi563
09-08-2014, 09:11 AM
سلام
این قالب سایت که به همراه جوملا 2.5 نصب میشه رو از سایت تک سافت، امروز دانلود کردم. از قالبش خوشم آمده ولی این داستان رو دارم. اینجا اگه گزینه ای به نام ارسال فایل داشتین، فایلش 8 الی 9 مگ بیشتر نیست و برای شما ارسال می کردم.

قالب فارسی تک سافت ویر برای جوملا 2.5 از سایت تک وب دیزاین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>قالب-فارسی-تک-سافت-ویر-برای-جوملا-2.5-از-سایت-تک-وب-دیزاین.html

بسته نصبی قالب فارسی رایگان تک سافت ویر برای جوملا 2.5 ، از قالب های طراحی شده توسط سایت تک وب دیزاین را تقدیم حضورتان می کنیم.

ویژگی های قالب :
مناسب برای انواع وب سایت نرم افزاری، قالب سایت دانلود، قالب سایت شرکتی و قالب سایت وبلاگی
طراحی و کدنویسی قالب برای جوملا 2.5 فارسی
کدنویسی به صورت div و 100 درصد tableless
طراحی زیبا و رنگ بندی مناسب
قالب دارای حجم کم برای افزایش سرعت لود سایت
طراحی قالب با در نظر گرفتن بحث سئو، سئوی مناسب در کدنویسی قالب و ایندکس شدن سایت در گوگل
دارای منوی آبشاری زیبا با استفاده از تکنولوژی جدید Css3
دارای اسلایدر زیبا و سبک در بسته نصبی
دارای موقعیت های مناسب برای قرار گیری انواع ماژول
درای موقعیت last_news، برای نمایش اخبار سایت به صورت اسکرول
قابلیت مخفی سازی موقعیت های قالب در صورت فعال نبودن ماژول
دارای پسوند کلاس ماژول _menu برای ایجاد منوی اصلی سایت
قالب دارای موقعیت های : search, topnav, right, left, banner, breadcrumb, last_news, bottom1, bottom2, bottom3, bottom4
طراحی و ارائه به صورت رایگان در سایت تک وب دیزاین

پیشاپیش از کمک شما ممنونم

با اهدای سلام و ادب .

موفق باشید .

mehdi563
09-08-2014, 09:18 AM
من قالبی رایگان مثل این که 3 ستونه هست اگه واسه جوملا 3 باشه که خیلی عالی تره! خیلی گشتم ولی متاسفانه اکثرا قالبهای جالبی نیستن و چینشهای جالبی ندارن.

mehdi563
09-09-2014, 04:33 AM
سلام
خب برای رفع این مشکل، چه کار باید کرد؟
لطفا کمک کنید.

مرسی

kianesfahan
09-09-2014, 04:55 AM
با اهدای سلام و ادب .

خدمت حضورتان عرض کردم که احتمالا مشکل از بسته نصبی هست .

با مدیریت سایت تک وب دیزاین آقای مرادی صحبت کنید ایشان شما را راهنمائی خواهند کرد .

موفق باشید .

oliict
09-09-2014, 08:35 PM
من موقع نصب جوملا دو نیم در مرحله تنظیم هاست و نمیدونم دیتا بیس مشکل دارم همه چی درست وارد کردم ولی نمیدونم چرا نرفت مرحله بعد نصب.
لطفا جواب بدین