Abolfazl20
09-09-2014, 06:21 PM
سلام من از جوملا 2.5 استفاده میکنم و قالبم هم sina هست دنبال ماژول اسلاید شو میگردم که موضوعات سایتم رو بصورت تصویری به صفحه مربوطه لینک کنم بسیاری از ماژول ها از جمله Slideshow CK در موقعیت قالبم اجرا نمیشه مجبورم از ابزار وبلاگ که بصورت کدهای جاوا اسکریپت هست برای اسلاید تصاویر استفاده کنم ولی اون ارائه دهنده ابزار اسلاید هم تبلیغ و لینک خودشو میزنه به اسلاید
مثلا به این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت نگاه کنید وقتی روی هر عکس موس رو میبرم در بالا سمت چپ ارائه دهنده اون ابزار که شرکت یک ابزار هست مشخصه
در سایر ماژول ها هم در قسمت جور کردن مسیر پوشه تصاویر مشکل دارم و نمیشه
چیکار کنم؟ یک ماژول ساده و فارسی ای نیست که خیلی راحت تصاویر رو اسلاید کنه و برای هر تصویر یک محل لینک قرار بده تا مجبور به استفاده از کد جاوا و درج شدن تبلیغ ارائه دهنده اش نشم؟
ممنون میشم کمک کنید ضمنا یه ماژولی باشه که با قالب سینا جور در بیاد
مثلا به این (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت نگاه کنید وقتی روی هر عکس موس رو میبرم در بالا سمت چپ ارائه دهنده اون ابزار که شرکت یک ابزار هست مشخصه
در سایر ماژول ها هم در قسمت جور کردن مسیر پوشه تصاویر مشکل دارم و نمیشه
چیکار کنم؟ یک ماژول ساده و فارسی ای نیست که خیلی راحت تصاویر رو اسلاید کنه و برای هر تصویر یک محل لینک قرار بده تا مجبور به استفاده از کد جاوا و درج شدن تبلیغ ارائه دهنده اش نشم؟
ممنون میشم کمک کنید ضمنا یه ماژولی باشه که با قالب سینا جور در بیاد