توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای Operation failed: Failed to delete file هنگام ذخیره تغییرات قالب
moferferi
09-10-2014, 10:10 AM
سلام
توی تنظیمات قالب و بخش Layout Settings وقتی میخوام هر کردوم را حذف و یا ذخیره کنم پیغام Operation failed: Failed to delete file میده
البته این مشکل را فقط در هاست دارم و نه در لوکال
در ضمن تمام پوشه template و پوشه های درونش و پوشه cache و temp را 777 کردم بازهم حل نشد.حتی فایل های xml مربوطه را هم 777 کردم بازم افاقه نکرد
sirati
09-10-2014, 10:15 AM
744 یا 745 امتحان کن
moferferi
09-10-2014, 10:26 AM
فایده نداره
حتی اگه پوشه اخری templates (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[0][class]=client&frm_o_o[0][nname]=seenmun&frm_o_o[1][class]=ffile&frm_o_o[1][nname]=/seenmun.ir/test/templates) /leo_beauty (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[0][class]=client&frm_o_o[0][nname]=seenmun&frm_o_o[1][class]=ffile&frm_o_o[1][nname]=/seenmun.ir/test/templates/leo_beauty) /core (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[0][class]=client&frm_o_o[0][nname]=seenmun&frm_o_o[1][class]=ffile&frm_o_o[1][nname]=/seenmun.ir/test/templates/leo_beauty/core) /etc (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[0][class]=client&frm_o_o[0][nname]=seenmun&frm_o_o[1][class]=ffile&frm_o_o[1][nname]=/seenmun.ir/test/templates/leo_beauty/core/etc) /layouts (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[0][class]=client&frm_o_o[0][nname]=seenmun&frm_o_o[1][class]=ffile&frm_o_o[1][nname]=/seenmun.ir/test/templates/leo_beauty/core/etc/layouts) روی 777و745و745 باشه نمشه فایل توس ایجاد کرد
sirati
09-10-2014, 10:29 AM
یعنی از تو cpanel هم نمی تونی یا فقط مدیریت هسته جومولا ؟
mersad
09-10-2014, 01:35 PM
دروود
اونر اون فایل برای شما قابل تغییر نیست !
گاهی موارد این مورد رخ میده که باید به مدیر هاست اطلاع بدید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.