PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در مرحله اتصال به دیتابیس

oliict
09-10-2014, 08:31 PM
[با سلام
من ویندوز 8 دارم. ادرس سایتمو زدم صفحه نصب جوملا اومده مراحل نصب انجام دادم رسید به مرحله اتصال به دیتابیس ولی به مرحله بعد نمیره .همه چی رو درست وارد کردم.هاستم هم« مهر هاست »هست.
چیکار کنم حالا.هر کی بلده جوابشو بفرسته به این ایمیل برام
olishomali@mihanmail.ir

تصویر خطای دیتابیس:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mersad
09-11-2014, 06:57 AM
دروود

دیتابیس ساختید ؟
یوزر برای دیتابیس ساختید ؟
یوزر رو به دیتابیس متصل کردید ؟

آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2. 5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPan el)

در پناه ایزد

oliict
09-12-2014, 05:40 AM
من گفتم چی نوشتی حالا خوب همه این کارا رو انجام دادم عزیزم. دیتابیس ساختم . یوزر ساختم بهم متصلشون کردم. نمیدونم فلان کارو کردم . ولی مشکل بر طرف نشد که نشد کسی هم نیست که درست وحسابی راهنمایی کنه. من هرجا رفتم راهنمایی کردنشون به جای این که ادم رو اگاه کنه بیشتر گمراه میکنه. هرکی واسه خودش یه راه حلی داده. یکی نیست که درست و حسابی بلد باشه کار ما رو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟

RezaDesign
09-12-2014, 02:40 PM
عزیز من برادر من
شما نام کاربری و پسورد رو مسلما اشتباه داری وارد می کنید

به مدیریت sql هاست برید و اونجا دوباره یک نام کاربری و یوزر رو ایجاد کنید پس از ذخیره کردن اطلاات رو بهتون نشون میده
اصولا یک پیشوندی هم برای این نام و یوزر ساخته خواهد شد :
نام کاربردی : hostname_oli
رمز عبور : رمز انتخابی شما
نام بانک اطلاعاتی : hostname_olishomali
باید بدین شکل باشه
این مراحل رو با دقت بازبینی نمایید

Nardonmn1@gmail.com
11-20-2014, 05:37 PM
سلام بنده هم مشکل همین اقا رو دارم
این کارو هم انجام دادم :
به مدیریت sql هاست برید و اونجا دوباره یک نام کاربری و یوزر رو ایجاد کنید پس از ذخیره کردن اطلاات رو بهتون نشون میده
اصولا یک پیشوندی هم برای این نام و یوزر ساخته خواهد شد :
نام کاربردی : hostname_oli
رمز عبور : رمز انتخابی شما
نام بانک اطلاعاتی : hostname_olishomali
باید بدین شکل باشه
این مراحل رو با دقت بازبینی نمایید
یا این ارور این اقا رو میده یا هم این ارور رو:
برخی از خطاهای رخ داده زمان جمع شدن دیتابیس: MySQL server has gone away SQL=-- -- Dumping data for table `xpg7o_wf_profiles` -- INSERT INTO `xpg7o_wf_profiles` (`id`, `name`, `description`, `users`, `types`, `components`, `area`, `device`, `rows`, `plugins`, `published`, `ordering`, `checked_out`, `checked_out_time`, `params`) VALUES (1, 'Default', 'Default Profile for all users', '', '3,4,5,10,6,7,8', '', 0, NULL, 'help,newdocument,undo,redo,spacer,bold,italic,und erline,strikethrough,justifyfull,justifycenter,jus tifyleft,justifyright,spacer,blockquote,formatsele ct,styleselect,removeformat,cleanup;fontselect,fon tsizeselect,forecolor,backcolor,spacer,clipboard,i ndent,outdent,lists,sub,sup,textcase,charmap,hr;di rectionality,fullscreen,preview,source,print,searc hreplace,spacer,table;visualaid,visualchars,visual blocks,nonbreaking,style,xhtmlxtras,anchor,unlink, link,imgmanager,spellchecker,article', 'contextmenu,browser,inlinepopups,media,help,clipb oard,searchreplace,directionality,fullscreen,previ ew,source,table,textcase,print,style,nonbreaking,v isualchars,visualblocks,xhtmlxtras,imgmanager,anch or,link,spellchecker,article,lists,charmap', 1, 1, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}'), (2, 'Front End', 'Sample Front-end Profile', '', '3,4,5,10', '', 1, NULL, 'help,newdocument,undo,redo,spacer,bold,italic,und erline,strikethrough,justifyfull,justifycenter,jus tifyleft,justifyright,spacer,formatselect,stylesel ect;clipboard,searchreplace,indent,outdent,lists,c leanup,charmap,removeformat,hr,sub,sup,textcase,no nbreaking,visualchars,visualblocks;fullscreen,prev iew,print,visualaid,style,xhtmlxtras,anchor,unlink ,link,imgmanager,spellchecker,article', 'contextmenu,inlinepopups,help,clipboard,searchrep lace,fullscreen,preview,print,style,textcase,nonbr eaking,visualchars,visualblocks,xhtmlxtras,imgmana ger,anchor,link,spellchecker,article,lists,charmap ', 0, 2, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}'), (3, 'Blogger', 'Simple Blogging Profile', '', '3,4,5,10,6,7,8', '', 0, NULL, 'bold,italic,strikethrough,lists,blockquote,spacer ,justifyleft,justifycenter,justifyright,spacer,lin k,unlink,imgmanager,article,spellchecker,fullscree n,kitchensink;formatselect,underline,justifyfull,f orecolor,clipboard,removeformat,charmap,indent,out dent,undo,redo,help', 'link,imgmanager,article,spellchecker,fullscreen,k itchensink,clipboard,contextmenu,inlinepopups,list s,charmap', 0, 3, 0, '0000-00-00 00:00:00', '{"editor":{"toggle":"0"},"lists":{"buttons":["numlist","bullist"]}}');

Nardonmn1@gmail.com
11-20-2014, 05:38 PM
دروود

دیتابیس ساختید ؟
یوزر برای دیتابیس ساختید ؟
یوزر رو به دیتابیس متصل کردید ؟

آموزش: نصب جوملا 2.5 فارسی در cPanel (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 9%86%D8%B5%D8%A8_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2. 5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_cPan el)

در پناه ایزد

بله همه این کار هارو هم انجام دادم اون مشکل هست
درصورت تمایل در پ.خ میتونم آدرس هم بدم و اطلاعات هاستمم بدم؟

Nardonmn1@gmail.com
11-20-2014, 05:40 PM
بنده هم با این دوستمون oliict
موافقم منم از خیلی جا ها پرسیدم جوابی نگرفتم کسی بلد نبوده
تنها امید و اخرین امید این سایته؟

mersad
11-21-2014, 10:36 AM
جدولی در دیتابیس به صورت xpg7o_wf_profiles نداریم !!!

مشخصات سرور خودتون رو قرار بدید !

ورژن پی اچ پی سرور و اپاچی سرور !؟

در پناه ایزد

Nardonmn1@gmail.com
11-21-2014, 10:57 AM
جدولی در دیتابیس به صورت xpg7o_wf_profiles نداریم !!!

مشخصات سرور خودتون رو قرار بدید !

ورژن پی اچ پی سرور و اپاچی سرور !؟

در پناه ایزد

تیکت فرستادم پشتیبانی هاستم جواب دادن میدم خدمتتون اطلاعات کامل رو ممنون

آدرس سایت رو هم براتوم پیاغم خصوصی میکنم

Nardonmn1@gmail.com
11-21-2014, 03:57 PM
آقا این اطلاعات سرورم هست
Server Name server-porbazdid
cPanel Version 11.46.0 (build 17)
Theme x3
Apache Version 2.2.27
PHP Version 5.4.29
MySQL Version 5.5.40-cll
Architecture x86_64
Operating System linux
Shared IP Address 46.4.116.14

Nardonmn1@gmail.com
11-22-2014, 09:19 AM
اقایون تیم پشتیبانی منتظر پاسخ شما هستیم همچنان

Nardonmn1@gmail.com
11-22-2014, 06:16 PM
اقایون تیم پشتیبانی لطفا تکلیف مارو مشخص کنید اگه میدونید بلد هستین بگین مشکل مون حل بشه اگرم بلد نیستین بگین تکلیفمون مشخص بشه دیگه
قصد جسارت ندارم ولی با عرض تاسف تیم پشتیبانی جوملا کمی نسبت به سوالای کاربراشون بی تفاوتا نسبت به تیم های پشتیبانی سایر اسکریپت ها

RezaDesign
11-22-2014, 08:34 PM
مشکل شما دقیقا همون جدولیه که اصلا جدلوی به اسم پروفایل در جوملا وجود خارجی ندارد
باید با دقت بشینید شروع تگ و پایان هر جدول رو پیدا کنید چجوری شروع و پایان می پذیرند سپس اون جدول مربوطه رو از بانک اطلاعاتی با ویرایشگر متن حذف کنید و دوباره ایمپورت کنید

Nardonmn1@gmail.com
11-23-2014, 09:16 AM
مشکل شما دقیقا همون جدولیه که اصلا جدلوی به اسم پروفایل در جوملا وجود خارجی ندارد
باید با دقت بشینید شروع تگ و پایان هر جدول رو پیدا کنید چجوری شروع و پایان می پذیرند سپس اون جدول مربوطه رو از بانک اطلاعاتی با ویرایشگر متن حذف کنید و دوباره ایمپورت کنید

اقا جان من که جوملا بساز نیستم من این اسکریپت رو از سایت خودتون دانلود کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و اپلودش کردم تو هاسنم اکسترگتش کردم
دیگه من که دستکاریش نکردم دو سه روز پیش هم که بنده آدرس سایتمو رو به رفیقتون مرساد پیغام خصوصی کردم که خودتون بببینین ولی باز فکر کنم وقت نداشتن به سوال ما جواب بدن
الان ما دیگه بیخیال جوملا بشیم ؟

mersad
11-23-2014, 07:58 PM
دروود

ادرسی که قرار دادید سایت ما نیست و جزو سایت های زیر مجموعه ما هم نیست !!!

عرض کردم نشخصات رو خصوصی ارسال کنید ! منظور یوزر و پسورد بود !

شما لینک مشکل خودتون در انجمن رو قرار دادید و ذکر کردید که پشتیبانی هاست دارن بررسی میکنن و شما خودتون دوباره اطلاع رسانی میکنید

در پناه ایزد

shahabodin.sedigh
01-15-2015, 01:26 PM
آقا در مرحله 4 یعنی همون دیتابیس اجازه جلو رفتن نمی ده چی کار کنم؟
اینم خطا
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2

اینم عکس اول کار
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اینم عکس بعد از زدن دکمه ی ادامه:

اینم مشخصات دیتابیس:

amirhossei
01-16-2015, 08:28 AM
سلام دوستان
من همین مشکل رو دارم. البته نصب چوملا برای من به مرحله ی اطلاعت دیتا بیس نمیرسه و در مرحله قبل می مونه.
مشکل از اینجا شروع شد که همه ی فایل های موجود در هاست (cpanel) رو پاک کردم. بعد در بالا و پایین صفحه هنگام نصب جوملا یه خطایی اومد sesion.php از پشتیبان هاست خواستم درستش کنه . خطاها رو برد ولی همین مشکل در نصب هنوز هست. بعد از اون پشتیبان ها خنگ شدن و جواب درست نمیدن.
ضمنا وردپرس براحتی روی هاستم نصب میشه.
خواهشا یکی کمک کنه

farshad69
02-03-2015, 05:08 PM
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
من هم مثل شما به این مشکل برخوردم - اینکه نصب جوملا روی لوکال توی مرحله ایجاد جداول پایگاه داده گیر می کرد و نمیرفت مرحله بعد - و تونستم از توی یکی از سایت های خارجی جواب رو پیدا کنم
برید به این آدرس

joomla folder\installation\sql\mysql

فایل joomla.sql رو باز کنید و

ENGINE=InnoDB ها رو در تمام فایل با ENGINE=MyIsam عوض کنید مشکلتون حل میشه و جوملا نصب می شه

architecturei
05-10-2015, 05:25 PM
دوست عزیز من همه این کارها رو انجام دادم. اما بازم نشد. موندم چیکار کنم. بازم به دیتا بیس کانکت نمیشه.
قادر به اتصال به پایگاه داده نیست. تعداد اتصالات بازگشت: Could not connect to MySQL