توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب قالب
عینالی
09-11-2014, 06:15 PM
سلام من نمتوانم قالب جوملای 2.5 را در جوملای 2.5 که هر دوتاشون فارسی هستند جا بدم یا نصب کنم نفهمیدم اشکال از کجاست .میشه منو راهنمایی کنید
سپاس از حضرتعالی
icons
09-11-2014, 09:17 PM
سلام دوست عزیز
موقع نصب با چه خطایی روبرو میشی؟؟
RezaDesign
09-11-2014, 11:03 PM
قالب را با بسته نصبی اشتباهی نگیرید !
اگر سایت شما نصب شده و فعال است نمی توانید بسته نصبی رو از طریق نصب افزونه اجرا کنید !
قالب ها در خوشبینانه ترین حالت کمتر از 5 مگابیت حجم دارند اگر چیزی بیشتر از این می باشد باید بسته فشرده سازی شده رو تحلیل کنید و بازبینی نمایید
اگر این موارد نیستند متن پیام خطا را رو اعلام کنید تا راهنمایی های لازم صورت گیرد
عینالی
09-12-2014, 04:25 AM
با سلام و تشکر سروران گرامی من تازه کارم وقبلا کمی با ورد پرس کار کرده ام ولی ورد پرس راحت تر از جوملاست. هنوز در سرور محلی هستم!!!..خطایی که داده نوشته : خطا ی قالب در نصب و البته قبلا مینوشته بسته html یافت نشد ومن این قالب را از سایتی آموزشی دیگر دریافت کردم و خودش هم آموزش نصب داه و گفته فایل باید بصورت زیپ باشد نه rar و فایلهای فشرده من با ultimate zip باز میشوند حتی بصورت پوشه هم نمی شناسد....من چندین قالب هم دانلود کردم ولی هیچکدام نصب نشدند بعضی از اونا هم بالای 40 مگا بایت هستند که البته فروشگاهی هستند. یا محل فایل قالب مثلا در درایو مثلا f باشد مشکلی ایجاد نمکند و یا اینکه پوشه یا فایل قالب باید در محل بخصوصی از برنامه xampp باشد؟با تشکر
عینالی
09-12-2014, 04:27 AM
ضمنا اگر منظور از فایل html همان فایلindex باشد که موجود است...!
RezaDesign
09-12-2014, 02:44 PM
در خوشبینانه ترین حجم قالب ها زیر 5 مگابیت هستند
40 مگابیت قالب نیست برادر من این ها بسته نصبی یا quickstart هستند که باید تمام اون رو رد فایل zip به هاست اپلود کرده و استخراج کرده و نصب نمایید و نیازی به نصب جوملا خالی یا قالب دیگه نخواهید داشت
بسته های نصبی ترکیبی از هسته حجوملا و قالب و افزونه هایی هستند که در فایل های دمو در سایت ها نمایش داده می شوند
برای نصب هر افزونه شامل قالب - ماژول - پلاگین - کامپوننت فقط باید به صورت فایل های zip باشند و الا نصب نخواهند شد
بسته هایی که حجمشون بالاست رو به صورت بسته نصبی ارائه میدن که نیازی به تنظیمات و صفحه ارایی ندارند کافیست زبان فارسی را نصب کرده تنظیمات قالب رو انجام داده و سپس مطالب و دیگر ماژول ها رو به دلخواه تغییر متن بدید
عینالی
09-14-2014, 04:56 AM
با تشکر از از سرور گرامی ااااین فرمایش شما را هیچ جا نخوندم و هرکی هر چی نوشته ناقصه و بسیار عالیست...! سئوال آخر اینکه منظور شما اینکه همین بسته ها رو ک من از بعضی سایتها خریده ام را باید توی هاست یا میزبان قرار دهم و بعد تنظیمات را اعمال کنم ...درسته ؟..خب حالا میشه توی همین هاست تصاویر را تغییر داد یا اینکه بستگی دارد که کسی که این قالب هارا میفروشد این امکان را گذاشته باشد یانه....من نصب جولا را از سایت علی کشاورز کمی یاد گرفتم و ناقص یاد داده ولی مثل اینکه یه کم پیچیده است..هی باید پلاگین بزنی و امتحان کنی (خیلی از قالب هایی رو که برای فروش یا دانلود میزارن ناقصنن ) تا مثلن جواب بگیری..اگه نتونم در جوملا موفق بشم مجبورم به ورد پرس برم .جوملا را بخاطر شکیل بودنش و نیز امکانات بیشترش انتخاب کردم. مواردی را که من خریداری کرده ام برای ساخت فروشگاه بوده واگه تمایل داشتین اونا رو براتون ایمیل کنم ایمیل من baran_abr 68@yahoo.com میباشد . با تشکر از حضرت عالی
mersad
09-15-2014, 02:12 PM
دروود
دوست عزیز شما در سیستم ورد پرس قالب رو اپلود میکنید و بعد به سراغ مدیریت قالب ها میرید و ...
در جوملا چیزی به عنوان اپلود نداریم
شیوه نصب قالب و افزونه در جوملا متفاوت هست که به صورت زیر انجام میشه
مدیریت > افزونه ها > نصب و حذف
بعد از نصب به سراغ هر کدام از مواردی که بسته به نیاز خودتون نصب کردید میرید
در پناه ایزد
عینالی
09-15-2014, 04:55 PM
ممنون از لطف نظر جنابعالی..همین امروز رفتم آموزش جوملا را از شرکت نشر نرم افزار نیاز خریدم اونم ناقص بود..با آنکه نوشته از مبتدی تا پیشرفته...!..و حجم بdvd 4.5 گیگ و صدها قالب آماده..!!!!!! ولی کل حجم دی وی دی 1.7 بوده و تعدادقالب ها هم بصورت گمنام ...!( هیچ کدام از قالب ها نام ندارند ) 72 عد میباشد..! اگر جنابعالی جای من بودید چکار میکردی؟....از همه شما سروران گرامی تقدیر و تشکر مینمایم باز هم به ماها دلگرمی میدهید. با تشکرات فراوان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.