PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راه حل در مورد ساب دومين مجازي و استفاده از add on domain

ebrahim1110
04-14-2007, 05:07 PM
سلام
در سايت هاي mihanblog.com و parsiblog.com يك قسمتي هست كه ميشه دومين رو بر روي وبلاگ ست كرد و با زدن دومين در آدرس بار مثل yoursite.com وبلاگ نمايش داده بشه.
سوال من اينه كه چطور ميشه از قابليت add on domain كه در بالا توضيح دادم در يك سيستم مديريت سايت كه ميتونه يك سايت مجازي رو در يك فولدر مجازي بسازه مثل yoursite.com/ahmadi استفاده كرد؟
قابل توجه دوستان : كه cpanel براي استفاده از add on domain يك فولدر واقعي ميخواد نه يك فولدر مجازي؟
لطفا آقايون خبره يك راه حل پيدا كنن؟
باي

نوید
04-14-2007, 05:13 PM
وقتی Addon کردی در پایین همون قسمت در cpanel می تونی با استفاده redirect دامنه addon شده را به آدرس دیگه ای بفرستی

ebrahim1110
04-14-2007, 05:51 PM
سلام
چه كاريه!
اگر ميخواستم اين كار رو انجام بدم از همون اول اون دامنه را پارك ميكنم روي دمين. و بعد در سي پنل تنظيم ميكنم كه هر كي با اين دومين وارد شد بفرست به فلان آدرس.
من ميخوام وقتي طرف مثلا با آدرس avvalin.ir وارد شد اون بالا توي آدرس بار همون avvalin.ir نشون داده بشه نه اينكه آدرس فوروارد شده.
كسي راه حل بهتري نداره؟
باي

ebrahim1110
04-20-2007, 05:29 PM
سلام
اگر كسي جواب رو ميدونه و يا ميتونه در ازاي مبلغي اين مشكل رو حل كنه خبرم كنه
ممنون

iransbs
04-23-2007, 08:52 AM
پوشه های مجازی توسط .htaccess یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مدیریت خواهد شد.
شما با مارژول rewrite در apache می توانید بگید بر فرض مثال

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

حالا آدرس به صورت می نویسیم

RewriteRule ^(.*) index.php

با این کار هر اطلاعاتی که در get باشد برای index.php ارسال می شود و شما می توانید با php دیگر کار ها را انجام دهید.
مثل gnudownload.org یا mambolearn.com که پوشه های مجازی ساخته

موفق و پیروز باشید
یا علی

ebrahim1110
04-25-2007, 09:18 AM
پوشه های مجازی توسط .htaccess یا <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مدیریت خواهد شد.
شما با مارژول rewrite در apache می توانید بگید بر فرض مثال

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d

حالا آدرس به صورت می نویسیم

RewriteRule ^(.*) index.php

با این کار هر اطلاعاتی که در get باشد برای index.php ارسال می شود و شما می توانید با php دیگر کار ها را انجام دهید.
مثل gnudownload.org یا mambolearn.com که پوشه های مجازی ساخته

موفق و پیروز باشید
یا علی

سلام يعني كاري كه من ميخوام با اين كار انجام ميشه؟
سي پنل رو چيكار كنم چون سي پنل براي نصب كردم دومين بر روي يك فولدر ، فولدر حقيقي ميخواد نه مجازي؟
كه دقيقا سوال من هم همينه.

iransbs
05-01-2007, 02:39 PM
در صورتی که شما می خواهید یک دومین add کنید ، می تونید اون رو park کنید و با php تفکیک کنید که این request از کدوم آدرس هست.
ولی اگر می خواهید که با وارد کردن subdomain این عمل اتفاق بیوفته شما باید walidcard رو فعال کنید و با .htaccess می تونید request را به صورت get برای یک فایل php یا .. ارسال کنید و با فایل php تفکیک کنید که این request از کدام subdomain است.

موفق و پیروز باشید
یا علی