PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لینک مطلب

ALIREZA10025
09-26-2014, 03:25 PM
درود
من متوج شدم که جدیدا ساختار لینکهای من تغییر کرده. مثلا قبلا لینک یک مطلب من اینطوری بوده که این لینک را از داخل کامپوننت key to link ذخیره داشتم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

همانطور که می بینید مطلب من آدرسش ترکیبی از نام مستعارهای منوها هستند.
اگر شما این لینک را کپی و در مرورگرتان قرار دهید نبرد کورسک باز میشود. حال اگر روی عنوان این مطلب کلیک کنید که دوباره مطلب باز شود، ساختار منو از نام مستعار منو به نام مستعار مجموعه تغییر میکند:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مسئله من اینست که نمیدانم چطور شده که لینکهای من که قبلا ساختار منویی داشته اند به ساختار مجموعه ای تغییر شکل داده اند و خود بهتر میدانید که این موضوع در گوگل من بسیار تاثیر گذاشته و مرا از صفحه اول به صفحه 23 گوگل فرستاده. لطفا کمک خود را دریغ نفرمایید

ALIREZA10025
09-26-2014, 05:45 PM
دوستان، خودم مشکل را پیدا کردم و برای اطلاع دوستان می گذارم:
من منوها را بجای فهرست مجموعه، مطالب ویژه انتخاب کرده بودم و اکنون با تغییر آن به لینکهای قبلی بازگشتم