توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فارسي كردن كامپونت
atsonix
03-18-2006, 04:03 PM
با سلام
من مي خواستم بدونم چه جوري يه كامپونت رو فارسي مي كنيد.
phantom7
03-27-2006, 05:59 AM
آره منم خیلی به این موضوع نیاز دارم لطفا یکی از دوستان گرامی نحوه انجام این کار رو بگه
mhadaily
03-27-2006, 09:17 PM
معمولا در هر کامپوننت یک فولدر ی است به نام languages کافی مثلا زبان انگلیسی را ترجمه کنید و فارسی بنامید
البته در بیشتر موارد این طور است ....
یا علی
digitz
03-27-2006, 10:05 PM
ناگفته نماند بعضی از کامپوننت ها از چینش RTL خود سیستم پیروی نمی کنند و ساز خودشون را می زنند، در این حالت باید RTL را روی آنها نیز اعمال کنید!
phantom7
03-29-2006, 05:47 AM
ناگفته نماند بعضی از کامپوننت ها از چینش RTL خود سیستم پیروی نمی کنند و ساز خودشون را می زنند، در این حالت باید RTL را روی آنها نیز اعمال کنید!
میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدین
firoozmandan
03-29-2006, 08:46 PM
دوست من
همه کامپوننت ها از یک قاعده کلی پیروی نمیکنند . شما کامپوننت های مختلف رو بررسی کنید . برای فارسی کردن هر کامپوننت به مشکل برخوردید سوالتون رو مطرح کنید .
یا علی
خوب شما يه راه حل كلي بگيد با يه كامپونت ساده ما شروع كنيم به ترجمه كردن وتستش
sorry4uboth
05-02-2007, 02:50 PM
دوست من
همه کامپوننت ها از یک قاعده کلی پیروی نمیکنند . ...........
خوب شما يه راه حل كلي بگيد با ...
???!!!
اینها که به هم نمیان!
شما باید تمرین داشته باشید ;)
خوب اقا محمد از كجاش شروع كنم مهم
من واقعا دوست دارم تند تن كامپونت ترمه كنم بدم بيرو نبراي بچه ها
از كدوم شروع كنم يه نمونه كار مي خواد اخه
radmehr
05-02-2007, 04:46 PM
در بیشتر موارد کامپوننت ها یک فولدر به نام language دارن که توش فایل زبانشون هست english.php
که شما میای و یک فایل به نام fa_IR.php می سازی و محتویات فایل انگلیسی رو میریزی توش و بعد میشینی رشته ها رو ترجمه میکنی
بعضی ها هم هستن که نیاز به یک سری تغییرات بسته به نوعشون دارن تو کدها (حالا این مورد رو ما خودمون انجام میدیم)
شما برای اینکه صحبت من رو کامل متوجه بشی چند تا از کامپوننت هایی که تو بخش دانلود سایت هست رو دانلود کن و ببین
اونجا هايي كه مربوط به كپي رايت مي شه و نمي دونم در طول نصب مي نويشه كه مربطو به اونجا نيست ديگه اون رو از كدوم فايل عوض مي كنن ؟؟
instal.php???
radmehr
05-02-2007, 05:31 PM
شما میخواین کامپوننت ترجمه کنید یا کپی رایت حذف کنید؟!
خوب مهرداد وقتي يه كامپونت رو ترجمه كردم بايد اخرش در كپي رايت اسم گروهمون رو بذارم
خوب حالا كپي رايت هيچ مال مراحل نصب و وقتي مي گه با موفقيت انجام شد و ...
radmehr
05-02-2007, 08:58 PM
تو فایل xml اون کامپوننت در قسمت description میتونید بنویسید که شما ترجمش کردید.
sorry4uboth
05-02-2007, 08:59 PM
بقیه موارد رو هم در فایل XML اعلام کنید کافی هست
در فایلها جستجو کنید پیدا میکنید هر فوتری رو
ضمن اینکه همه مثل هم نیستند که راه حل کلی بشه داد
ممنون به اندازه ي يه دنيا محبت براي آقا ي مهرداد و محمد يه سوال ديگه كنم ؟؟
در طول ترجمه يعني نيازي به دستكاري ديگه فايل هاي ديگه مثلا همون index.php نيست اخه نمي دونمچ را هي ذهنم مي ره طرف اين ..
sorry4uboth
05-03-2007, 06:19 AM
برای تغییرات در خود کامپوننت و سازگاری ممکنه نیاز داشته باشه
شما شروع کنید به یک کار جایی به مشکل برخوردید مطرح کنید ما کمک میکنیم
توجه کنید که plugin ها همه از یک اصول پیروی نمیکنند.
موفق باشید..
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.