PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كامپوننت لينك به ما

razdan
04-16-2007, 09:34 AM
آيا كامپوننت يا ماژولي هست كه بتوان يك بلوك براي قراردادن كد مربوط به نشاني بنر و گزينه لينك به ما كه در اكثر وبلاگها و سايتها هست تنظيم كرد ؟

abtin
04-16-2007, 09:37 AM
شما يه ماژول جديد از قسمت مديريت ماژول ها بساز و هرچي خواستي توش بزار و منتشر كن.

razdan
04-16-2007, 10:05 AM
آخه من مي‌خوام يك Text Box داشته باشم كه توش آدرس لينك به لوگوي خود را قرار بدم و دكمه اي هم پايينش باشه كه با زدن اون متن داخل كادر به طور خودكار انتخاب بشه و در حافظه كليپ بورد كاربر قرار بگيره ! اينها كه با اديتور ماژولها ممكن نيست !

mmaammbboo
04-16-2007, 10:34 AM
دوست عزیز
شما میبایست تگ textarea را در قسمت کامپوننت ها تنظیمات ادیتور اضافه کنید و سپس در قست کد HTML ادیتورتون کد خود را قرار دهید.
پیروز باشید

farhad
04-16-2007, 11:38 AM
آيا كامپوننت يا ماژولي هست كه بتوان يك بلوك براي قراردادن كد مربوط به نشاني بنر و گزينه لينك به ما كه در اكثر وبلاگها و سايتها هست تنظيم كرد ؟

خواهشاً اول سرچ کنید !
قبلا بحث شده.
یک بار دیگه :

شما فایل های HTML مربوطه به textarea و هر مطلب دیگه ای رو آماده کنید.
در مدیریت -> ماژول ها -> جدید
یک ماژول جدید بسازید.
کد textarea رو در بخش HTML ادیتور بزارید.
سایر تغییرات ( اضافه کردن متن و ... ) اعمال کنید.
ماژول رو منتشر و ذخیره کنید.

razdan
04-16-2007, 08:17 PM
آقا ممنون . اگه با HTML مطابق توضيح شما حل بشه ، كافيه . امتحان مي كنم . مرسي .

hossein.shokrzadeh
04-17-2007, 04:58 AM
ایشالا
منم سعی میکنم تا آخر امروز ماژولش کنم :) بزارم همینجا یا بدم به تیم
یا علی

amirdorna2
06-07-2007, 09:53 AM
آقاحسین پس چی شد . آماده نشد ؟
من با قسمت html هر کاری می کنم درست جواب نمی ده

abtin
06-07-2007, 11:19 AM
چرا جواب ميده ! تگ textarea را در قسمت کامپوننت ها تنظیمات ادیتور اضافه كردين ؟

اگه حوصلتون به دردسر نيست مثل من :d يه دقيقه از تنظيمات كلي ويرايش گر متن رو غير فعال كنين ( بزارينش رو No wysiwyg editor ) بعد كد HTML رو در يك ماژول منتشر كن .