توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست مهم (فوری)
edvard
11-22-2014, 03:53 PM
سلام
قالب سایت wowzone برای هر ورژنی هست اگه دارید بدید
و افزونه اتصال به گیم سرور میخوام یک سایت مثل سایت بالا بزنم
sirati
11-22-2014, 06:44 PM
سلام دوست عزیز
یه نگاه به این لینک بنداز (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
کارت راه می افته
قالب به کارت میاد
شبیه همینه
نسخه 2.5
1.5 خدا رحمت کنه
edvard
11-23-2014, 06:12 PM
زیاد جالب نیست
sirati
11-23-2014, 06:42 PM
دقیقاً همون
یکم ویرایش شده
Mr-MAMAD
02-04-2015, 09:51 AM
چه افزونه های میخواد این سایت ؟
shmata
02-04-2015, 12:10 PM
چه افزونه های میخواد این سایت ؟
تمامی موارد توسط امکانات پیش فرض جوملا پشتیبانی میشه بجز افزونه پخش فیلم
که اونو میتونید از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گیر بیارید
Mr-MAMAD
02-20-2015, 10:06 AM
تمامی موارد توسط امکانات پیش فرض جوملا پشتیبانی میشه بجز افزونه پخش فیلم
که اونو میتونید از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
گیر بیارید
با سلام
میشه بیشتر توضیح بدید بر اینکه چطور میتونم این امکانات رو اضافه کنم. به غیر از افزونه پخش فیلم
shmata
02-21-2015, 07:22 AM
با سلام
میشه بیشتر توضیح بدید بر اینکه چطور میتونم این امکانات رو اضافه کنم. به غیر از افزونه پخش فیلم
توضیح کلیه اون مواردی مورد نیاز شما واقعا قابل ارایه در یک پست نیست اما
آموزش کار کردن با جوملا و امکانات اولیه آن در کتاب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)موجوده
xboby
02-24-2015, 02:01 PM
با سلام
سلام،
نحوه و محل نصب افزونه پخش فیلمی که آدرس دادید، یعنی: ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) )
را لطفا توضیح دهید.و آیا برای جوملا ی فارسی 2.5.28 هم باید از همان استفاده کنیم؟
متشکرم
با سلام
بله باید همین را نصب نمایید
راهنما کامل
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.