PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب لوکال بوسيله Xampp كسي بلده؟

shahinSssS
04-17-2007, 07:37 AM
سلام دوستان من xampp دارم مي خوام بدونم ميشه به وسيله اين مامبو را نصب كرد روي كامپيوتر

radmehr
04-17-2007, 07:53 AM
شما xamp رو نصب کن
آموزش نصب مامبو هم توی بخش آموزش سایت هست!

ضمنا پیشنهاد ما برای ساخت سرور لوکال برنامه AppServ هست.

توی انجمن مقداری جستجو کنید!

car20
04-17-2007, 11:06 AM
اگر مي خواهي راحت باشي هموني رو كه رادمهر جان گفت عمل كن ولي اگر از xampp استفاده ي ديگر مي كني ( مثل موويبل تايپ ) بايد خدمتت عرض كنم كه با appserv زياد فرقي نمي كنه تنها فرقش اينه كه روت سرور مجازي در xampp پوشه اي با نام htdocs ( تو همين مايه ها ) است وبراي ديتابيس ساختن هم وقتي آدرس لوكال هاست را در مرورگرت مي نويسي برنامه xampp اجرا مي شه كه از منوي سمت چپ مي تونيد بر روي phpmyadmin كليك كرده و ديتا بيس بسازيد .
معمولا محل نصب appserv در شاخه ي c و محل نصب xampp در درايو ويندوز و در پوشه پروگرم فايلز و پوشه ي زمپ مثل (c:/program files/xampp )

car20
04-18-2007, 05:32 AM
سلام براي خارج نشدن بحث اصلي جوابتون را اينجا دادم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
04-19-2007, 02:13 PM
سلام دوستان من xampp دارم مي خوام بدونم ميشه به وسيله اين مامبو را نصب كرد روي كامپيوتر

Xampp یک نرم افزار که مجموعه نرم افزاری Apache ، PHP ، MySQL ، ... برای شما نصب و تنظیم خواهد کرد و بدون نیاز به هیچ گونه دانش فنی می توانید استفاده کنید.
خوب مامبو نیاز به PHP و MySQL ، همین طور یک نرم افزار برای ایجاد سرور مثل IIS یا Apache خواهد داشت که Xampp دارای PHP ، MySQL ، Apache هست

موفق و پیروز باشید
یا علی

poopey
04-19-2007, 06:42 PM
پست من را هم که پاک کردید
بابا ایول

sorry4uboth
04-19-2007, 06:52 PM
پست من را هم که پاک کردید
بابا ایول

اگه پاک شده حتما دلیلی داشته!

shahinSssS
04-20-2007, 05:41 PM

Xampp یک نرم افزار که مجموعه نرم افزاری Apache ، PHP ، MySQL ، ... برای شما نصب و تنظیم خواهد کرد و بدون نیاز به هیچ گونه دانش فنی می توانید استفاده کنید.
خوب مامبو نیاز به PHP و MySQL ، همین طور یک نرم افزار برای ایجاد سرور مثل IIS یا Apache خواهد داشت که Xampp دارای PHP ، MySQL ، Apache هست

موفق و پیروز باشید
یا علی

سلام.چون سرعت نت پايين من از خير دانلود گذاشتم.ولي چون xampp دارم كاملشو دو تا فايل 33.5 و 55.8 مگ .واسه همين يكي كامل به ما توضيح بده چه كار كنيم .اون صفحه نصب مامبو كه به صورت فلش كه.... من 45 دقيقه صبر كردم تازه 30% پر شد نميشه معمولي توضيح بديد .
مرسي

radmehr
04-20-2007, 06:29 PM
تو بخش آموزش های سایت قسمت نصب هست !!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>