توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب فروشگاهی
HesamACM
11-24-2014, 07:40 PM
سلام و عرض ادب
آقا من دنبال یه قالب فروشگاهی میگردم که اینجوری باشه که طرف خرید و زد و تموم شد آخرش لینک دانلود براش بیاد بتونه دانلود کنه
فارسی باشه ، رایگانم باشه که عالی میشه
اگه قالبی با این مشخصات میشناسید بگید
منتظرم
11-25-2014, 07:42 AM
با اهدای سلام .
دوست عزیز این درخواستی که شما دارید اصلا ارتباطی به قالب ندارد بلکه ارتباط به افزونه دارد .
قالب ظاهر سایت شما را مشخص میکند .
شما برای اینکه بتوانید فروش محصولات مجازی داشته باشید می توانید از کامپوننت های J2 Store و K2 Store و کامپوننت فروش فایل FileSeller و فروشگاه ساز eShop استفاده کنید .
kianesfahan
11-25-2014, 10:53 AM
دوست عزیز graphicidea (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) اینجا محل تبلیغ نیست .
لطفا این مورد را مد نظر داشته باشید .
HesamACM
11-27-2014, 06:20 AM
سلام
آقا من یه قالب فروشگاهی فارسی رایگان پیدا نمیکنم که با K2 سازگار باشه تا بتونم با K2 Store کارمو انجام بدم!
کسی میتونه یه قالب با این مشخصات به من معرفی کنه؟
11-27-2014, 08:18 PM
با اهدای سلام و ادب .
دوست عزیز شما از هر قالبی می توانید برای این امر استفاده کنید و با css ظاهر آن را تغییر دهید .
پیشنهاد بنده استفاده از قالب های خبری و تغییر ظاهر و نوع موقعیت دهی ماژول های آن هست .
موفق باشید .
HesamACM
11-28-2014, 08:06 AM
آقا کیان دمت گرم
من دنبال یه سایتم که تقریبا شبیه به این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) باشه
پیدا میشه؟ رایگان یا پولی فرقی نداره!
kianesfahan
11-28-2014, 09:06 AM
با اهدای سلام مجدد .
بله دوست عزیز . چرا نشود ؟ اصلا سایت فوق چیز خاصی ندارد . شما می توانید از اکثر قالب های جوملا چنین سایتی را طراحی کنید . طبیعتا کمی نیاز به ویرایش توسط CSS خواهد داشت .
قالبی هم که سایت فوق استفاده کرده است در تایپیک ذیل گفته شده است . البته برای جوملا 1.5 بوده هست . این قالب برای جوملا 2.5 هم احتمالا وجود دارد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسم قالب را در اینترنت جستجو کنید به نتایج خوبی دست پیدا خواهید کرد .
graphicidea
12-02-2014, 01:59 PM
طراحی سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
طراحی لوگو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
طراحی ست اداری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
عکاسی صنعتی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.