PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا نیامدن سایت

arinosso
11-28-2014, 07:46 AM
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه سایت من بالا نمیاد وفکر کنم بخاطر تغییر تنظیمات کوکی باشه از دوستان کسی هست راهنمایی کنه؟
حتی آدرس سی پنلش را هم که میزنم نمیاد البته سی پنل واسه بقیه هاستهایی که دارم جواب میده ولی انحصارا برای این دامین و هاست جواب نمیده
گرچه قبلا کوکی پنل مدیریتی را که خاموشش کردم به ازای هر سه چهار بار که رفرش میکردم جواب میداد اما اینبار از ON conservating استفاده کردم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> این آدرس سایته

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینم سی پنلشه

arinosso
12-01-2014, 03:47 PM
خیلی ممنون از اینکه جواب دادین خودم تنظیمات کوکیش را گذاشتم روی کش مدرن درست شد

sirati
12-01-2014, 04:39 PM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>؟
این اصن هاست نداره !!!!!

arinosso
12-02-2014, 08:02 AM
دستتئن درد نکنه دیگه
من فکر کنم اصلا مشکل مال هاستشه-هاستش را هم از لینک زیر گرفتم-میخام بدونم مشکل مال هاسته یا مال تنظیماتیه که انجام دادم-بعضی وقتها سایت میاد بالا بعضی وقتها هم کاربرهاش زنگ میزنن مثل شما میگن سایت نمیاد بالا-ازکجا میشه فهمید؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sirati
12-02-2014, 08:05 AM
یه تیکت به هاست بزن دوست عزیز

arinosso
12-03-2014, 06:43 PM
یه تیکت به هاست بزن دوست عزیز

یعنی چی چی؟یعنی باید چیکا کنم؟

RezaDesign
12-03-2014, 07:17 PM
با مدیریت بخش هاستینگ در میون بذارید این مشکل فنیه و باید خود هاستینگ مشکل رو بر طرف کنه

arinosso
12-19-2014, 02:52 PM
با مدیریت بخش هاستینگ در میون بذارید این مشکل فنیه و باید خود هاستینگ مشکل رو بر طرف کنه
زنگ زدم به هاست میگه نباید جوملا را آپدیت میکردی و اسپم میفرسته درست میگه؟

RezaDesign
12-19-2014, 02:53 PM
چه ربطی داره اخه
جوملا اپدیت بشه ربطی به این نداره
ببینم چه افزونه هایی تو سایتت نصبه
از همش لیس بگیر اینجا عنوان کن

zimens
12-20-2014, 03:26 PM
باز نمیشه not found

RezaDesign
12-21-2014, 09:08 AM
خودتو خسته نکن به هاست بگو برات بک اپ برگردونند به اخرین تاریخی که سایت فعال بوده

arinosso
12-26-2014, 05:55 PM
چه ربطی داره اخه
جوملا اپدیت بشه ربطی به این نداره
ببینم چه افزونه هایی تو سایتت نصبه
از همش لیس بگیر اینجا عنوان کن

عزیز سایتم دان شده من یه نسخه پشتیبان از پنل مدیریت و دیتابیس گرفتم.افزونه ها در کدام فایل دیتابیس قرار دارند؟

arinosso
12-26-2014, 06:00 PM
خودتو خسته نکن به هاست بگو برات بک اپ برگردونند به اخرین تاریخی که سایت فعال بوده

استاد همون زمان هم که فعال بوده میگفتن اسپم میفرسته.من اومدم چندتا از ماژول ها را حذف کردم مدتی بعد از حذف دیدم بالا نیومد اومدم جوملا را آپدیت کردم درست شد اما مدتی بعدش بهم زنگ زد گفت اسپم میفرسته سایتت ساسپکتش کردم گفت چون بخاطر آپدیت اینطوری شده