توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی در مورد ماژول custom html
arash-enayati
12-02-2014, 10:21 PM
با سلام خدمت دوستان راستش من میخواستم یه سایت در مورد بنرهای فلش داشته باشم. برای همین میخواستم با ماژول custom html بنر های فلش رو روی صفحه اول نمایش بدم. برای همین یه هدر تو فوتوشاپ ساختم (عکس زیر) ولی تو ماژول custm html نمیدونم چه طور عناصر رو مرتب کنار هم قرار بدم. مثلا این هدر که ساختم میخواستم کامل بالای رو بپوشونه و بنر های فلش رو هم زیرش نمایش بدم ولی با مشکل مواجه شدم حالا دوستان من باید چه کار کنم. نظرتون در مورد دریم ویور چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کدهای html که باعث تراز شدن عناصر میشه از اونجا کپی کنم
mersad
12-02-2014, 10:32 PM
دروود
شما راه های زیادی برای نمایش دارید !
چرا از گالری های حرفه ای استفاده نمیکنید ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دنیا گالری دارید برای نمایش
یه فرم ساز هم استفاده کنید برای دریافت سفارش کار ...
اگر مدل خاصی مد نظرتون هست باید قالب اختصاصی بزنید
باید psd طرح بزنید و سپس تبدیل به html , css کنید و بعد به جوملا ...
در پناه ایزد
arash-enayati
12-03-2014, 01:07 AM
من فکر کنم اینا برای نمایش jpge osja من میخوام swf نمایش بدم.اینا swf نمایش میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mersad
12-03-2014, 07:25 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>-joomla
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زود مایوس و نا امید نشید ;)
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.