ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ورود اعضا به مامبو پس از نصب smf

itgate.ir
03-19-2006, 07:48 AM
با سلام
من از وقتی smf رو روی مامبو نصب کردم موقع ورود اعضا به بخش کاربری پیغام خطای

خطا در ساختار قالب
چندین مشکل در ساختار قالب انجمن بوجود آمده است. این مشکل موقتی است و بزودی شما می توانید مجددا تلاش کنید. اگر شما بطور مداوم این پیغام را مشاهده نمودید، لطفا به مدیر سایت اطلاع دهید.

همچنین شما میتوانید این صفحه را مجددا بارگذاری کنید.

که من Always redirect to forum on login رو no زدم اما باز هم تو فروم می خواد لاگ این بشه:
اون المانهایی که با عدد 1 مشخص کردم یعنی لامت خورده و صفر یعنی نه

Integration Mode: 1 Wrapped 0Unwrapped
Hide emails in SMF profile on sync: 0No 1Yes
Always redirect to forum on login: 1No 0Yes
Registration module to use: 0SMF 0 Mambo 1 CB

INSTALLATION CHECKLIST:
installed Install SMF Forum on the same database as Joomla.
done [un-patch] Patch mambo index.php file.
done [un-patch] Patch SMF index.php and Sources/Subs-Post.php file. (Note: Unpatch before upgrading SMF or installing mod.)
done [verify] Synchronize Joomla and SMF users (optional). [/left][/right][/left][/right]
خواهش می کنم کمکم کنین

mazlum
03-19-2006, 08:13 AM
سلام

در مورد مشکل اول در تاپیکهای قبلی به اندازه کافی در موردش بحث شده

مشکل دوم هم در صورتی هست که فایلها درست پچ نشده باشن شما یه باره دیگه پچ کن شاید مشکلت حل شد

یا علی

itgate.ir
03-19-2006, 09:04 AM
با سلام
دوباره پچ کردم اما درست نشد

من از مامبو 4.5.2.3.استفاده می کنم و کامپوننت یکپارچه سازی مامبو و smf رو از سایت مامبو لرن با اسم com_joomla_smf_forum_1[1][1].1.zipگرفتم ورژن smf من هم
SMF 1.1 RC2.
لطفا اگه کامپوننتی که گرفتم اشتباه لطفا یکی جدید معرفی کنین چون اونایی که در صفحه 2 انجمن هست همه ارور 404 میده

itgate.ir
03-19-2006, 09:17 AM
این لینکی که در صفحه دوم معرفی کردین ارور 404 میده
خواهش می کنم کمکم کنین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> )

mazlum
03-19-2006, 09:21 AM
سلام

شما كامپوننت رو درست دانلود كرديد

itgate.ir
03-19-2006, 09:31 AM
سلام
پس چرا هر چی پچ می کنم درست نمیشه در ضمن ددر قسمت تنظیم کامپوننت یک پارچه سازی قسمت Forum URL: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که غیر قایل تغییر
خواهش می کنم کمکم کنین

mazlum
03-19-2006, 09:46 AM
سلام

شما اول مشكل خطا در ساختار قالب را حل كن تا بعد ببینی که کامپوننت مشکل داره یا نه

یا علی

itgate.ir
03-19-2006, 10:05 AM
خیلی ممنون از کمکتون

itgate.ir
03-19-2006, 10:09 AM
میشه ادرس جایی که در تنظیمات کامپوننت گفتین
که انجمن در صفحه جدید باز بشه دوباره بفرستین

itgate.ir
03-19-2006, 10:10 AM
چون فعلا با این آدرس در خود مامبو باز میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

itgate.ir
03-19-2006, 10:15 AM
خیلی ممنون از کمکتون
جوابمو گرفتم