afshin3a
12-18-2014, 12:18 PM
با سلام خدمت اساتید معزز
در لینک زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %86%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8% AA%DB%8C_%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1_%D8%AF%D8% B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7
1- در یکجاش اینو نوشته:
ممکن است یک هکر دانا یک backdoor را با نام index.php در یکی از پوشههای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) شما آپلود نماید به همین منظور از کد زیر در همه زیر پوشهها استفاده نمایید: کد:
<Files ~ ".(php)$">
Deny from all
</Files>
یعنی من باید یک فایل .httaccess درست کنم و اینو داخلش بنویسم و تو تک تک پوشه های سایتم قرارش بدم؟؟؟
یا فقط داخل یک پوشه قرار بگیرد، و به مابقی زیرپوشه ها ی آن اعمال می گردد؟
2-در جای دیگیری نوشته است:
در پوشه مدیریت نیاز است شما از کد زیر استفاده نمایید: کد:
<Files ~ ".(php)$">
Deny from all
</Files>
من این کار رو کردم اجازه نداد که خودم هم به پوشه ادمین دسترسی داشته باشم!
باید چیکار کرد؟ ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند!
در لینک زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %86%DA%A9%D8%A7%D8%AA_%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8% AA%DB%8C_%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1_%D8%AF%D8% B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7
1- در یکجاش اینو نوشته:
ممکن است یک هکر دانا یک backdoor را با نام index.php در یکی از پوشههای جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) شما آپلود نماید به همین منظور از کد زیر در همه زیر پوشهها استفاده نمایید: کد:
<Files ~ ".(php)$">
Deny from all
</Files>
یعنی من باید یک فایل .httaccess درست کنم و اینو داخلش بنویسم و تو تک تک پوشه های سایتم قرارش بدم؟؟؟
یا فقط داخل یک پوشه قرار بگیرد، و به مابقی زیرپوشه ها ی آن اعمال می گردد؟
2-در جای دیگیری نوشته است:
در پوشه مدیریت نیاز است شما از کد زیر استفاده نمایید: کد:
<Files ~ ".(php)$">
Deny from all
</Files>
من این کار رو کردم اجازه نداد که خودم هم به پوشه ادمین دسترسی داشته باشم!
باید چیکار کرد؟ ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند!