PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی یک سایت مشابه

leilaaa
01-03-2015, 09:17 AM
من می خوام یه سایتی مشایه سایت Yamini Kitchens + More طراحی کنم . آیا این سایت یه قالب سادست که یه اسلاید شو بزرگ داخلش گذاشته شده؟آیا اسلاید شو تمام صفحه با اسلاید شو معمولی فرق داره؟ یعنی من باید یک اسلاید شو معمولی نصب کنم بعد تو تنظیمات موقعیت کاری کنم که کل صفخه به اون اختصاص بیابه ؟ یا نه از اول باید از یک نوع اسلاید شو ار نوع تمام صفحه استفاده کرد؟
آخه همه ی قالب ها یک حاشیه کناری دارند و تمام صفحه نیسنتد! چجوری عرض کل صفحه رو به این اسلاید شو اختصاص داده؟
می شه با جزئیات برام توضیح بدید.
بی نهایت ممنون

l3ehrad
01-03-2015, 09:32 AM
شما لینک آدرس سایتی که میخواهید مشابهش درست کنید بگین اول

leilaaa
01-03-2015, 09:48 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sirati
01-03-2015, 10:00 AM
سلام
میشه ساخت
واسه این کار نیاز به یه قالب با یه موقعیت اسلایدشو مناسب دارید که تمام صفحه رو پر کنه
مثلاً می تونید از فرم ورک استفاده کنید + یه ماژول اسلاید شو رسپانسیو نیاز دارید
این سایت نگاه کنید ؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
منظورتون قسمت بالاس دیگه ؟ دیگه نیاز نیست شما پایین ماژول یا متنی منتشر کنید

l3ehrad
01-03-2015, 10:19 AM
من چندتا قالب دیدم که فقط صفحه اصلیی داره و اونم اسلاید شو هست ولی اسم قالب ها یادم نیست الان
پس شدنش میشه باید دنبال قالب ها بگردید

leilaaa
01-03-2015, 10:19 AM
من خیلی گشتم قالب بی حاشیه ندیدم ، بلدم نیستم حاشیه ها رو بر دارم. می شه اگه لینک قالبی دارید برازید؟

l3ehrad
01-03-2015, 10:34 AM
الان قالبی سراغ ندارم ولی اگه پیدا کردم بهتون میگم

aminomidvaar
01-03-2015, 03:16 PM
سلام
اگر نیاز دارین که ی همچین قالبی داشته باشین که background سایت تمام اسلاید باشه به این نوع قالب ها به اصطلاح Slide base می گویند

اما می تونید از قالب هایی مثل سایت زیر نیز استفاده کنید که در این صورت از ماژول در بخش header سایت استفاده کرده و باقی فضای سایت رو از مطالبتون پر می کنید ( <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشید

sirati
01-03-2015, 07:34 PM
سلام
شما یه قالب رایگان در نظر بگیرید ، همین جا پست بزنید
دوستان کمک می کنند که اسلاید زیر منو قرار بدید تا یه جورایی مثل بکگراند باشه
موفق باشی