توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرشدن خودبخودی فضای هاست
arinosso
01-12-2015, 07:08 PM
سلام
فضای هاستم خود بخود پر شده چند تا مطلب در این مورد خوندم که گفته بودن برو داخل tmp پاک کن و لاگ ها را پاک کن
مشکل من اینه که بیشترین حجم را دیتابیسم گرفته با 99 مگ
چیکار کنم بنظرتون؟خسته شدم از بس چرخیدم توی این هاستمو به نتیجه نرسیدم.از هاست هم دارق و دارق زنگ میزنن بهم میگن هاستت پرشده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
mehdininja
01-12-2015, 08:18 PM
سلام
یه فایلی هست به نام error log
حجم اونو ببینید چند شده
aminomidvaar
01-13-2015, 07:30 AM
سلام
شما اگه سایتتون رو زیاد روی هاست عوض میکنید و برای هر اپلودتون یه دتیا بیس جدا می سازید . دیگه دیتا بیس های قبلی رو حذف نمیکنید و زاید روی فضای هاستتون مونده و فضا رو اشغال کرده .
اون دیتا بیس های قبلی رو حذف کنیدو فقط دیتا بیس سایت فعلیتوند نگه دارین
موفق باشید
arinosso
01-15-2015, 09:36 AM
سلام
یه فایلی هست به نام error log
حجم اونو ببینید چند شده
سلام اون در حد چند کیلو هستش، فکر نکنم مال اون باشه
arinosso
01-15-2015, 09:39 AM
سلام
شما اگه سایتتون رو زیاد روی هاست عوض میکنید و برای هر اپلودتون یه دتیا بیس جدا می سازید . دیگه دیتا بیس های قبلی رو حذف نمیکنید و زاید روی فضای هاستتون مونده و فضا رو اشغال کرده .
اون دیتا بیس های قبلی رو حذف کنیدو فقط دیتا بیس سایت فعلیتوند نگه دارین
موفق باشید
بله آنلاین زیاد عوض میکنم و یا با ماژول ها کار میکنم.اما این کارو چطوری باید انجام بدم.در مدیریت دیتابیس توی سی پنل که یک دونه بیشتر دیتابیس نشون نمیده چطوری میشه بزرگوار؟؟؟سپاس که جواب دادید
aminomidvaar
01-15-2015, 01:51 PM
سلام
از بخش مدیریت cpanl یخش Files - disk space usage رو ببینید .
متوجه میشید که چقدر حجم از فضاتون برای بخش های مختلف گرفته شده
اگر فضای زیاذی رو بخش دیتا بیس هاتون گرفته بود به بخش data bases - sql databases رقته و از قسمت Current Data base به جز دیتا بیس در حال استفاده روی ساییتون باقی رو حذف گنید
در غیر این صورت با رفع نشدن مشکل با هاستتون مطرج نمایید
موفق باشید
RezaDesign
01-15-2015, 09:27 PM
در گوگل این متن رو جستجو کنید اگر مشکلتون فقط دیتا بیسه
shirink database
-
نکته : شما در صورتی که منویی / ماژولی مطلبی چیزی به سایت می فرستید و سپس حذف میکنید اینها در بانک اطلاعاتی ذخیره میشن باید وارد باشید تا بتونید با ورود به جداول مربوطه و با دقت اون ایتم های حذف شده رو هم از دیتابیس حذف کنید
arinosso
01-16-2015, 06:10 AM
سلام
از بخش مدیریت cpanl یخش Files - disk space usage رو ببینید .
متوجه میشید که چقدر حجم از فضاتون برای بخش های مختلف گرفته شده
اگر فضای زیاذی رو بخش دیتا بیس هاتون گرفته بود به بخش data bases - sql databases رقته و از قسمت Current Data base به جز دیتا بیس در حال استفاده روی ساییتون باقی رو حذف گنید
در غیر این صورت با رفع نشدن مشکل با هاستتون مطرج نمایید
موفق باشید
سلام ممنون از الطفاتتون-
توی این مسیری که فرمودید Current Databases تنها و تنها همون دیتابیسی را نشون میده که الان در حال استفاده اس-تا حالا نشون نداده که چند تا دیتابیس موجود باشه
هاستم فقط به من زنگ میزنه میگه پر شده فضات مث یه آلارم روی مخ ماست!
zimens
01-16-2015, 12:07 PM
پلاگین ارجاع اگر فعال باشه رکورد زیاد ثبت میکنه...غیرفعال کنید
پلاگین جستجوی هوشمند هم همینطور..
arinosso
01-17-2015, 07:06 AM
پلاگین ارجاع اگر فعال باشه رکورد زیاد ثبت میکنه...غیرفعال کنید
پلاگین جستجوی هوشمند هم همینطور..
سلام دوست من
جستجوی هوشمند Content - Smart Search اینه دیگه؟غیر فعاله فقط ارجاع را نمیدونم چیه که ببینم میشه لطف کنید بگید؟
arinosso
01-17-2015, 05:54 PM
shirink database
-
نکته : شما در صورتی که منویی / ماژولی مطلبی چیزی به سایت می فرستید و سپس حذف میکنید اینها در بانک اطلاعاتی ذخیره میشن باید وارد باشید تا بتونید با ورود به جداول مربوطه و با دقت اون ایتم های حذف شده رو هم از دیتابیس حذف کنید
سلام
آخه معمولا من فقط میفرستم خیلی کم میشه حذف کنم.میدونی مث حالتیه که ماژولها خودشون آپدیت بگیرن-من اینجوری فکر میکنم نمیدونم همچین امکانی هست؟؟
arinosso
01-18-2015, 08:43 AM
سلام دوست من
جستجوی هوشمند Content - Smart Search اینه دیگه؟غیر فعاله فقط ارجاع را نمیدونم چیه که ببینم میشه لطف کنید بگید؟
میشه محبت کنید جواب بدید؟
arinosso
01-20-2015, 11:22 AM
آقایون کسی نمیدونه؟؟
مال قالبم نیست احتمالا؟؟؟قالبم js_awetive هستش
arinosso
01-20-2015, 11:25 AM
shirink database
-
قاعدتا یه راهی بایستی باشه اگه به این سبکی که حضرتعالی فرمودید باشه که خیلی وقت گیره؟؟!!
حجم دیتابیسم رشد میکنه ولی من ماژولی هم پاک نکردم صرفا آنپابلیش میکنم همین
arinosso
01-21-2015, 03:10 PM
سلام دوست من
جواب ندادین؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.