توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مدیریت فوکا گالری
asal1360000
01-14-2015, 05:51 AM
سلام
ببخشید چه طور میشه این ها رو حذف کرد؟؟
لطفا راهنمایی کنید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sirati
01-18-2015, 12:31 PM
سلام
من از فوکا استفاده نمی کنم
اما نصب کردم یه تست کردم
لینک که میده برای اطلاعات رو داخل دیتا بیس جستجو کنید و پاکش کنید
میتونید برای برداشتن اطلاعات از این فیلم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کمک بگیرید
تقریباً شبیه همون میشه
برای نوشته ها هم میتونید برشون دارید از داخل فایل زبان تو پوشه \language\fa-IR اینتوری دیگه نوشته های نمیانن
برای برداشتن نوشته توجه داشته باشید مطالب "داخل این کتیشن رو فقط پاک کنید" نه کل خط که به این صورت بشه ""
اینجوری اون اطلاعات محو میشه
در باره اطلاعات هم میتونی اون کلمه رو پاک کنی و فقط "" بمونه
اینجوری محو میشه و کاربر نمی بینه ، البته لینکش هست هنوز اونجا
این چیزی بود که به ذهنم رسید
موفق باشی
asal1360000
01-20-2015, 07:22 AM
برای نوشته ها هم میتونید برشون دارید از داخل فایل زبان تو پوشه \language\fa-IR اینتوری دیگه نوشته های نمیانن
برای برداشتن نوشته توجه داشته باشید مطالب "داخل این کتیشن رو فقط پاک کنید" نه کل خط که به این صورت بشه ""
اینجوری اون اطلاعات محو میشه
در باره اطلاعات هم میتونی اون کلمه رو پاک کنی و فقط "" بمونه
اینجوری محو میشه و کاربر نمی بینه ، البته لینکش هست هنوز اونجا
این چیزی بود که به ذهنم رسید
متشکرم از راهنماییی تون اما من تو پوشه language\fa-IR که میرم و نوشته ها رو به صورتی که گفتید پاک میکنم و بعد ذخیره میکنم و میام تو مدیریت فوکا میبینم همه چیز بدون تغییر سرجاشه تازه دوباره که برمیگردم تو هاست میبینم نوشته ها که پاک کردم هم سر جاشه.
mersad
01-20-2015, 06:18 PM
دروود
این که دوباره همه چی سر جاش هست به خاطر سطح دسترسی ها هست که باید به اون دقت کنید
ضمن این که مواردی که شما میخواهید حذف کنید موارد ساده پیش پا افتاده ای نیست که با یه خط کد و یه دلیت پاک شه !
هدف شما نوعی هک حساب میشه که برای این کار باید افزونه بررسی بشه و سپس ...
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.