توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت فرم استخدام
Nasim19
01-20-2015, 08:37 AM
سلام
من می خوام یک فرم استخدام بزارم تو سایتم ولی نمی دونم از کدوم کامپوننت فرم ساز استفاده کنم که بهتر باشه آر اس فرم یا بریزینگ ؟ یا ؟
این فرم من جدول سوابق تحصیلی و سوابق کاری داره که باید داخل فیلد هاش پر شه . نمی دونم کدوم یکی از این فرم ها این قابلیت رو داره ؟
ممنون می شم راهنمایی کنید. فایل فارسی داشتن فرم ساز هم برام مهمه . تو مدیریتش و هم چنین تاریخ هاش فارسی باشه . تا کاربر راحت باهاش کار کنه
mersad
01-20-2015, 06:23 PM
دروود
اول نکته این که به شما پیشنهاد میکنم حتماً از نسخه ارجینال استفاده کنید
نکته دوم این که ترجمه هر دو افزونه موجود هست
این که کدوم رو استفاده کنید تقریبا هر دو افزونه در یه رده هستند
من خودم به شخصه اگر میخواستم انتخاب کنم ار اس انتخاب میکردم
در پناه ایزد
comroud
01-21-2015, 01:22 PM
دروود
اول نکته این که به شما پیشنهاد میکنم حتماً از نسخه ارجینال استفاده کنید
نکته دوم این که ترجمه هر دو افزونه موجود هست
این که کدوم رو استفاده کنید تقریبا هر دو افزونه در یه رده هستند
من خودم به شخصه اگر میخواستم انتخاب کنم ار اس انتخاب میکردم
در پناه ایزد
سلام
بهتر بود آدرس لینک مورد نظر را نیز اعلام می کردید
ارادتمند
mersad
01-21-2015, 01:44 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
mhp22
01-21-2015, 08:44 PM
با سلام
میخوام یه فرمی درست کنم که بعد از اینکه کاربر تو اون مشخصاتشو وارد کرد در قسمت فروش نمایش بدم بعد با فروش اون از دیتابیسم (از لیست فروشم حذف بشه)
مثلا یه فرم مشخصات خونه با مشخات و قیمتش.
ممنون میشم راهنماییم بکنید
باتشکر
Nasim19
01-21-2015, 09:48 PM
سلام . می شه بگید چرا حتما باید اورجینال باشه ؟ اگه از نسخه های فارسی شده استفاده کنم چی می شه؟ مثلا نسخه ی آر اس فرم فارسی شده چه مشکلی داره ؟
mersad
01-22-2015, 08:12 AM
سلام . می شه بگید چرا حتما باید اورجینال باشه ؟ اگه از نسخه های فارسی شده استفاده کنم چی می شه؟ مثلا نسخه ی آر اس فرم فارسی شده چه مشکلی داره ؟
اول این که حق کپی رایت ... هم از نظر عرفی و هم شرعی ...
دوم این که نسخه های نال شده و کرک شده بهشون اطمینانی نیست ...
سوم این که بسیاری موارد از ارر ها و مشکل ها به خاطر استفاده از افزونه های تجاری به این صورت هست ...
در پناه ایزد
mersad
01-22-2015, 08:14 AM
با سلام
میخوام یه فرمی درست کنم که بعد از اینکه کاربر تو اون مشخصاتشو وارد کرد در قسمت فروش نمایش بدم بعد با فروش اون از دیتابیسم (از لیست فروشم حذف بشه)
مثلا یه فرم مشخصات خونه با مشخات و قیمتش.
ممنون میشم راهنماییم بکنید
باتشکر
دروود
به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
برای انجام این کار ار اس فرم و ترکیب مشکلات زیادی خواهید داشت
پیشنهاد میکنم از k2 استفاده کنید با افزونه های که میتونید به کی 2 اضافه کنید پاسخ گوی نیاز شما خواهد بود
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.