PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از لوکال به لوکال

aminomidvaar
01-28-2015, 07:49 AM
سلام دوستان عزیز

ی سایتی رو من روی سیستم لوکال زمپ طراحی کردم و با کامپونتت akeeba بسته نصبی درست کردم ازش و برای ی شخصی فرستادم
و ایشون مرحله به مرحله بسته نصبی رو نصب کرده و خودم با تیم ویور وصل شدم به سیستم اون شخص

اما دو تامشکل روی سایت هست

۱- زیر منوها نامرتب و همچنین رنگ زیر منوها سفید میشه در صورتی که روی سیستم من مشکیه

۲ - فونت های استفاده شده هم برای عنوان سایت و عنوان ماژول ها با سیستم من متفاوته

این بهم ریختگی از چی می تونه باشه . تنظیماتی بایستی توی سیستم مقصد انجام شه یا اینکه من زمان بکاپ گیری تنظیماتی رو بایستی انجام بدم ؟

و اینکه احتمال داره برای انتقال روی هاست هم این مشکل ب وجود بیاد
من از این قالب برای سایت دیگه ای هم استفاده کرده بودم ولی روی لوکال و هاست این مشکلو نداشتم

ممنون میشم راهنمایی کنید

sirati
01-28-2015, 08:19 AM
سلام
نسخه زمپ شما یکی هست ؟

aminomidvaar
01-28-2015, 10:28 AM
سلام

بله یکیه 1.7.3

sirati
01-28-2015, 10:35 AM
سلام
سخت شد نظر دادن
برای رنگ منو که اصلاً نمی تونم نظری بدم چون با شرایط شما نباید مشکل باشه
از دستور فونت فیس استفاده کردید ؟
فونت ها تو سیستم مقابلم هست ؟
یه مسئله دیگه ! داخل localhost مستقیم یا اینکه داخل پوشه ؟ منظورم اینه که تو اون مسیر قبلاً جوملا دیگه نبوده ؟
کش مرورگر برای اطمینان پاک کنید
موفق باشید

aminomidvaar
01-28-2015, 11:03 AM
نه من دستور فونت فیس استفاده نکردم فقط css مربوطه رو تغییر رنگ دادم . برای فونت ها هم فکر میکنم فونت های سیستممو روی اون سیستم هم نصب کنم درست بشه

نه توی او نسیستم زمپ تازه نصب شده و این وب سایت اولین پروژه روی اون سیستمه و قبلا فایل جوملایی روش نبوده

ممنون از راهنماییت sirati