PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نشان ندادن عکس از پوشه ی اصلی در مطلب

Nasim19
02-01-2015, 05:59 AM
با سلام
توی این سایت وقتی چند تا عکس می زارم عکسارو به صورت گالری تصاویر نشون می ده و از توی پوشه ی اصلیشون نمی خونه .از پوشه ی به اسم ریسایز می خونه عکسارو
مثل این مطلب
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من می خوام که وقتی چند تا عکس آپلود می کنم عکسارو معمولی نشون بده.یعنی زیر هم . آیا این ربط به ماژولش داره ؟ ماژولش Ja_News_Feature هست فکر کنم .ولی نمی دونم باید چی کار کنم که تو صفحه اصلی ریسایز نشون بده ولی تو مطلب عکسارو مثل این تو گالری نکنه .و تک تک نشون بده
آیا کسی می تونه راهنمایی کنه؟
ممنون می شم

RezaDesign
02-01-2015, 12:03 PM
افزونه مورد نظر شما تجاری می باشد و در این انجمن پشتیبانی نخواهد شد
راهنمایی: باید با سی اس اس ها کار کنید
اموزش استفاده از فایرباگ رو دنبال کنید

shimaaaa
02-01-2015, 07:21 PM
سلام وقتتون بخیر ممکن من راهنمایی کنین من دنباله یک افزونه میگردم برای گالری تصاویر به شکلی که اطلاعات تصویر رو هم نمایش بده .از چه کامپوننتی استفاده کنم ؟ .
ممنون از کمکتون

RezaDesign
02-02-2015, 09:50 AM
سلام وقتتون بخیر ممکن من راهنمایی کنین من دنباله یک افزونه میگردم برای گالری تصاویر به شکلی که اطلاعات تصویر رو هم نمایش بده .از چه کامپوننتی استفاده کنم ؟ .
ممنون از کمکتون

بهتر بود به صورت جداگانه مطرح می نمودید
افزونه فوکا گالری این کار رو برای شما انجام خواهد داد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر هم نظرتون رو جلب نکرد می تونید افزونه های دیگر رو در سایت جوملا جاهنی یافته و پیش نمایش اونها رو ببینید