PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعویض قالب سایت

ehsan13
02-01-2015, 01:05 PM
با سلام. من میخواستم که قالب سایتمو عوض کنم. میخواستم بدونم که باید برای قالب جدید دیتابیس جدید درست کنم و در لوکال هاست آپلود کنم؟!
من میخوام تمامی ماژول ها و کامپوننت ها و مطالبی که تو قالب قبلیم بود رو بیارم تو قالب جدید. میخواستم راهنماییم باید چیکار کنم؟

JABLI
02-01-2015, 01:16 PM
سلام
تا اونجایی که من میدونم قالب رو باید از طریق نصب افزونه نصب کنید و به لوکال ساخت دیتابیس ربطی نداره
در مورد موقعیت ماژول ها هم باید عرض کنم خدمتتون که قالب جدید باید اون موقعیت ماژول رو داشته باشه، وگرنه نشون نمیده در موقعیت مد نظر شما
اگر اشتباه میکنم اساتید تصحیح فرمایند
موفق باشید

ehsan13
02-01-2015, 01:22 PM
از همونجایی که قالب رو گرفتم اینو نوشته بود نفهمیدم چی نوشته!

برای این کار باید نسخه ی دمو را در یک پوشه یا در لوکال هاست نصب کنید و سپس تک تک ماژول هایی که در صفحه میبینید را همان تنظیمات به نسخه ی سایت خودتون منتقل کنید یعنی یک ماژول با همین مشخصات در سایت خودتون ایجاد کنید.
موفق باشید.

اگر شما فهمیدید به ما هم بگید.
من نسخه ی قالب رو از طریق افزونه ها نصب کردم و موقعیت استایل رو هم رو قالب جدید گذاشتم. قالب عوض شد ولی ماژول های قالب جدید هیچ کدوم نیستند و ماژول های قالب قبلی رو قالب جدید هست و یه بهم ریختگی عجیبی تو سایت مشاهده میشه. من میخوام فقط ماژول های قالب جدید تو قالب جدیدم باشه

JABLI
02-01-2015, 01:29 PM
خب شما پیکج رو خریداری کردید و منظور فروشنده هم این بوده که شما برای داشتن سایت مثل دمو باید این کار رو بکنید
قبل از این کار حتما یه بکاپ از سایت بگیرید، چون احتمال بد نصب شدن هست
برای دیدن موقعیت ماژول هم شما باید از قسمت
کنترل پنل > تنظیمات کلی > مدیریت قالب ها >
در این قسمت تیک پیش نمایش موقعیت ماژول ها رو فعال کنید
بعد از قسمت افزونه ها وارد مدیریت قالب بشید، در کنار قالب شما یه عکس چشم ظاهر میشه، اگه روی اون کلیک کیند موقعیت ماژول ها رو با اسم نشون میده که بدونید کجا باید قرار بدید.

ehsan13
02-01-2015, 01:37 PM
تنظیمات کلی؟ تو تنظیمات کلی که اصلا مدیریت قالب وجود نداره!

JABLI
02-01-2015, 01:45 PM
چرا دوست عزیز!
اگر روی این گزینه کلیک کنید، یه سری منو برای شما در سمت راست نمایش داده میشه، تقریبا آخرها مدیریت قالب وجود داره

ehsan13
02-01-2015, 01:51 PM
نه به خدا نیستش. بالا فقط 5 تا منو هست که نوشته ((سایت، سیستم، سرور، مجوزها، ***** من)) تو هیچ کدوم از این منوها هم مدیریت قالب نیست

ehsan13
02-01-2015, 01:54 PM
فهمیدم تو همون مدیریت قالب قسمت تنطیماتش هست که نوشته پیش نمایش موقعیت ماژول ها.
ولی من نمیخوام ماژول های قالب قبلیم نمایش داده بشه. رو قالب جدید هم کلیک می کنم موقعیت ماژول های قالب قبلی رو واسم میاره.

JABLI
02-01-2015, 01:58 PM
این چیزی که میفرمایید یعنی اینکه قالب جدید هم همانند قالب قبلی موقعیت ماژول داره که بعید میدونم
مگر اینکه شما اشتباه کنید، بالاخره در یه قسمت فرق دارن
شما وقتی روی چشم کلیک میکنید برای هر دو قالب یه موقعیت رو نشون میده؟

ehsan13
02-01-2015, 02:08 PM
بله برای هر دو قالب یکی هست. اصلا ماژول های قالب جدید رو باید کجا من بریزم؟ من تو خود مدیریت افزونه ها آپلود کردم.
یه فایلی به من داده به که template هستش و حجمش 2 مگابایته
و به همراه 5 تا افزونه به نام های
geshi
mod_s5_accordion_menu
mod_s5_box
mod_s5_frontpage_display3
mod_s5_register
mod_s5_tabshow
S5FlexMenu
که من اولی دو میخوام نصب کنم تو همون قسمت مدیریت افزونه ها ارور میده که قبلا نصب شده است. ولی بقیه نصب میشن تو همون قسمت مدیریت افزونه ها. ولی تو مدیریت ماژول ها خبری از اون ماژول ها نیست

JABLI
02-01-2015, 02:12 PM
خب به قسمت مدیریت پلاگین ها برید ببینید شاید غیر فعال هستن، بعضا بعد از نصب فعال نمیشن و باید دستی فعال کرد

ehsan13
02-01-2015, 02:21 PM
نظرتون چیه که بسته ی نصبی آسان قالب رو نصب کنم و بعدش منوها و مطالب و کامپوننت ها رو به اون انتقال بدم؟
آیا همچین چیزی امکان داره؟
الان جوملای من 2.5.9 هستش و هیچ وقت آپدیتش نکردم و یکبار خواستم آپدیت کنم به 2.5.24 که سایت کلا خراب شد و انگلیسی شد و کلا ارور میداد.
ولی الان اگه بخوام به جوملا 3 ارتقاش بدم باید کل بسته ی نصبی رو از اول نصب کنم و مطالب و قسمتهای مختلف سایت قبلی رو بیارم تو اون. درسته؟
میشه همچین کاری انجام داد؟

JABLI
02-01-2015, 03:20 PM
ببینید بسته نصبی که عین دمو هست رو برای این میدن که راحت تر بتونید با ماژول ها کار کنید و مطالب دمو حذف کرده مطالب خودتون رو جایگزین کنید، که این مورد در حالتی که شما مطالب داشته باشید کمی سخته
ولی میتونید قالب معمولی رو نصب کنید و بعد بقیه چیزها رو تنظیم کنید
واسه ارتقا حتما بحث آپدیت رو که در همین انجمن هست رو بخونید، چون معمولا کاربران اشتباه میکنن و سایت میپره!

ehsan13
02-01-2015, 03:54 PM
بله حرف شما کاملا درسته. من فقط میخوام بدونم الان جوملا 3.3.1 رو نصب کنه خوبه یا نه؟
چون من الان میخوام کل سایت رو delet کنم و فقط دیتابیس سایت اصلی رو بزارم بمونه. بعد از طریق phpmyadmin مطالب و منوها و دیگر کامپوننت ها رو بیارم تو سایت جدید.
به نظرتون کار خوبیه؟

H@m3d
02-01-2015, 04:10 PM
سلام

دقیقا هدف نهایی که دارید توضیح بدید تا بتونم کمکتون کنم.

ehsan13
02-01-2015, 04:49 PM
آقا ببینید من یه سایت دارم با جوملا 2.5.9 که من الان میخوام قالب سایت رو عوض کنم و میخوام تمامی مطالب و عکسها و منو ها و کامپوننت هایی که دارم رو از دست ندم.
یک قالب خریدم که یک بسته ی نصبی آسان داشت که نسخه ی اون 3.3.1 بود و همچنین در کنار اینها هم یک فایل جدا به همراه افزونه های مخصوص قالب بود.
حالا من میخوام بدونم بسته ی نصبی آسان 3.3.1 رو نصب کنم و بعد مطالب و ... رو انتقال بدم به اون یا نه! همون 2.5 بمونه و من فقط قالب رو نصب کنم؟

H@m3d
02-01-2015, 04:59 PM
پس قالبی که دارید مربوط به نسخه ۳ هست و با ۲٫۵ سازگار نیست.
در نهایت مجبورید سایت رو ارتقا بدید.
قبل از اون مطمئن بشید افزونه‌هایی که لازم دارید در نسخه ۳ موجود هستند یا نه.

ehsan13
02-01-2015, 05:17 PM
نه نه! قالبی که به صورت جداگانه داده با نسخه ی 2.5 هم سازگاره! فقط بسته ی نصبی که داده جوملا 3 هستش! من اصلا نمیخوام سایت رو ارتقا بدم! در ضمن بعضی از افزونه هایی که من الان تو سایتم دارم با نسخه 3 هماهنگ نیست!
من میخوام ازتون سوال کنم که این کاری که من میخوام انجام بدم درسته یا نه؟
من میخوام الان قسمت روت سایتم رو کامل خالی کنم. یعنی همه رو پاک کنم و مثل روز اول دوباره بسته ی نصبی آسان نسخه ی 3 رو آپلود کنم توش. بعد از اینکه جوملا رو نصب کردم. برم سراغ دیتابیس سایت قبلیم که نسخه ی 2.5 بود و از اونجا و از طریق phpmyadmin مطالب و چیزای دیگه ای که میخوام رو اکسپورت کنم و بعد از اون این فایل اکسپورت شده رو تو شاخه ی دیتابیس سایت جدیدم ایمپورت کنم. آیا اینجوری میتونم سایت جدیدم رو بسازم یا نه؟!

H@m3d
02-01-2015, 05:40 PM
اگه نمی‌خواید ارتقا بدید، پس چرا می‌خواید بسته نصبی رو نصب کنید؟!
در ضمن روش شما برای ساخت سایت جدید درست نیست.

حالا اگه می‌خواید فقط قالب سایت رو تعویض کنید همون نسخه ۲٫۵ قالب رو از مدیریت افزونه‌ها نصب کنید و فقط موقعیت ماژول‌ها رو با قالب جدید هماهنگ کنید. همین.

ehsan13
02-01-2015, 05:52 PM
چون وقتی میخوام ارتقا بدم ارور میده و انگلیسی میشه سایت دلیلش اینه و اینکه امنیت این نسخه ای که من دارم شاید پایین باشه. الان نسخه 2.5.28 همه اومده و برای من هنوز 2.5.9 !
چون نمیشه ارتقا داد میخوام بسته ی نصبی رو نصب کنم.
من خودم همین کار رو کردم. قالب رو از طریق مدیریت افزونه ها آپلود کردم ولی موقعیت ماژول های قالب جدید مثل قالب قبلیه و من میخوام هم موقعیت ماژول های قالب جدید رو داشته باشم و هم ماژول ها رو.
برای هماهنگی اینا هم که شما گفتید بلد نیستم انجامش بدم.

ehsan13
02-01-2015, 06:05 PM
من دقیقا میخواستم عین این تاپیک عمل کنم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>