توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاستینگ من Zend OPTIMIZER رو نداره
behzad
03-19-2006, 02:46 PM
با سلام
دوستان متاسفانه هاستینگ من OPTIMIZER رو نداره که بتونم نسخه جدید مامبو رو نصب کنم.
حدود یک ماه پیش من روی همین هاستینک مامبو نسخه MamboV4[1].5.3s_Farsi رو نصب کردم
جون این نسخه برای نصب نیاز به Zend OPTIMIZER نداشت.
با شرکت هاستینگ خودم هم تماس گرفتم اما گفتند سرویس ما همینی که هست و جواب سر بالا بهم دادند.
دوستان عزیز اگر راهی هست که من هم بتونم از مامبو نسخه جدید استفاده کنم ممنون میشو بهم بگید.
در ضمن من نسخه MamboV4[1].5.3s_Farsi رو در حال حاضر نصب کردم .
آیا میتونم بدون Zend OPTIMIZER این نسخه رو به نسخه جدید ارتقا بدم؟
با تشکر
ahmadzadeh
03-19-2006, 03:30 PM
سلام
همان طور که خودتون گفتید مسئولین سرور شما جوا سر بالا دادند من بودم همین امروز هاستم را عوض می کردم چون با اینها نمی شه کار کرد
و در مورد استفاده از مامبو فوق حرفه ای بدون zend ممکن نیست ولی امروزه zend رو هر سرور ای نصب هست حتی سرور بقالی ها (ببخشید با شما نبودم با بعضی از شرکت های هاستینگ بودم فکر می کنن سر گردنه است اصلا جواب درست حسابی نمی دن)
یا علی/خداحافظ
behzad
03-19-2006, 03:44 PM
سلام و ممنون
آقای احمد زاده من هاستینگ رو الان 2 ماهه که گرفتم و پول زیادی هم
نسبت به این هاستینگ دادم .اگه هاستینگ رو عوض کنم مساوی با از دست دادن 100 هزار تومن هستش.
چون پول من رو که پس نمیدن.
پس باید بالاخره با کمک و لطف جناب فیروزمندان و بقیه دوستان یک راهی براش پیدا کنم.
آقای فیروز مندان به دادمون برسید لطفا.
پایدار باشید.
farhad
03-19-2006, 05:32 PM
دوست عزیز....
همونطور که جناب احمدزاده گفتند استفاده از مامبو فوق حرفه ای بدون استفاده از Zend امکان پذیر نیست...
شما با فشار به هاستینگ شاید بتونید کاری بکنید ....
و اما یک سوال ... چند مگابایت هاست اجاره کردید برای یکسال به قیمت 100 هزار تومان !!!؟؟؟
ahmadzadeh
03-19-2006, 07:05 PM
سلام
و اما یک سوال ... چند مگابایت هاست اجاره کردید برای یکسال به قیمت 100 هزار تومان !!!؟؟؟
برای من هم جاس سوال داره ؟!!!
یا علی/خداحافظ
Siamak
03-19-2006, 10:48 PM
سرور بدون زند با پشتیبانی بد و ... ۱۰۰ تومن؟
همیشه هاست رو با پرداخت ماهانه بگیرید که اگه راضی نبودید بتونید کنسل کنید. نه اینکه پول رو بدبد و بدویید دنبال طرف که بهتون جواب سر بالا بده.
دوستان و همكاران محترم
سلام
من با همچين مشكلي برخورد كردم. البته سرور در دسترس خودم هست . اما وقتي Zend رو روش نصب ميكنه . كنترل پانل(Plesk 7.5.6) از كار ميافته . از آنجا كه مامبو CMS محبوبي هست و ممكنه برخي كاربران ما بخوان از ورژن جديد آن استفاده كنند لذا خواهشمندم در صورتيكه همكارن محترم مطلبي جهت رفع اين مشكل در اختيار دارند ما را در جريان بگذارند . البته من با ساپورت Plesk مكاتبه كردم . تا ببينم اوونا چي ميگن . لازم به عرض است سرور ما windows 2003 و كنترل پانل Plesk windows 7.5.6 ميباشد . چنانچه همكار محترمي ما را راهنمائي كنند به پاس قدرداني يك هاست 100 مگابايت با ترانسفر نامحدود در اختيارشان قرار خواهيم داد.
با تشكر
عليرضا طليس چي
شركت فن آوري اطلاعات ايليا
دوستان محترم
با راهنمائی ساپورت plesk من تونستم مشکل رو حل کنم . جوابیه ساپورت plesk رو اینجا میذارم که اگر همکاران محترم چنین مشکلی داشتند آن را زود حل کنن.
Plesk control panel stopped working after Zend Optimizer installation. What is wrong?
Product versions this article applies to:
Plesk 7 for Windows
Plesk 7.5 for Windows
The matter is that Zend sets a value for php.ini file in registry.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PHP\IniFilePath=C:\WIN DOWS
Therefore all .php scripts on the server start to use this setting and go to C:\WINDOWS\php.ini file for PHP configuration.
To fix this problem it's necessary to clear value HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\PHP\IniFilePath. Then all .php scripts will start to use correct .ini files.
ahmadzadeh
03-21-2006, 06:24 AM
سلام
با تشکر از آقای عليرضا طليس چي که با این کار ما را خوشحال کردند و امیدواریم که مسئولین سرور ها مثل ایشان باشند که برای راحتی کاربران تمام مسائل مورد نیاز را فراهم می کنند
اگر به مشکلی در مورد با مامبو برخورد کردید ما در خدمتتان هستیم
یا علی/خداحافظ
vandjalili
03-21-2006, 12:59 PM
با سلام خدمت مامبويي هاي عزيز
از اينكه جواب سوال من رو ندادين خيلي خيلي ممنونم و اميدوارم موفق باشين.ولي به هر حال با تعقيب نوشته هاي دوستان متوجه جريان شدم . البته قبلا هم شده بودم . يعني وقتي كه روي لوكال پي سي نصب كردم فهميدم كه اين نرم افزاره نباشه كار خيطه . ولي حيف به اين مامبو ورژن جديد كه اين عيب بزرگ رو داره! و بايد چاره اي براش بينديشين !
در ضمن آقا فوژان هم بدك نيستش ها ... روش فكر كنين براي آينده .
حالا مشكل رو حتما بايد با zend optimizer حل كنين؟
behzad
03-21-2006, 04:23 PM
با سلام دوباره و عرض تبریک سال نو.
دوستان واقعا من نمیدونم با این مشکل چیکار باید بکنم.
یعنی برای این مشکل هیج راهی وجود نداره که یکی از دوستان بتونه به من کمک کنه؟
یعنی حتما بایدzend optimizer رو هاستینگ نصب باشه؟
پس اگر اینطور هست چرا نسخه قبلی این مشکل رو نداشت.
و آیا نسخه مشابه انگلیسی مامبو هم برای نصب نیاز به zend optimizer داره؟
و یا مسئولین محترم مامبو لرن موقع ترجمه برای امنیت و یا غیره این zend optimizer رو
براش در نظر گرفتند؟
پایدار باشید
ahmadzadeh
03-21-2006, 04:46 PM
سلام
شما می توانید مامبو 4.5.3h فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را به راحتی نصب کنید و از آن استفاده کنید (این نسخه بدون Zend کار می کند)
اما چون برخی فایل های مامبو فوق حرفه ای توسط Zend کد شده اند که هم برای امنیت بیشتر و سرعت بیشتر و ... می باشد باید سرور شما Zend Optimizer را نصب کرده باشد که امروزه اکثر سرور ها این نرم افزار را نصب می کنند ولی متاسفانه مسئولین سرور شما مثل اینکه فقط فکر پول و راحت طلبی هستند آقای عليرضا طليس چی شما بگید , بد که نمی گم
یا علی/خداحافظ
dardesar
03-21-2006, 06:12 PM
بله ... به نظر من هم درسته .
به نظر من از گروه مامبولرن هاست بگیرین ...
مطمئن تره ..
دوستان خوب و همکاران محترم
در نظر داشته باشید که تا حد امکان باید کلیه نیازهای یک کاربر را تامین کرد و به بهانه اینکه سرور ما ساپورت نمیکنه یا امکانش نیست . از سر خودمون باز نکنیم .
من یکی از کاربرانم فردای روزی که ماکروسافت ASP.NET2 رو ارائه کرد کابر زنگ زد که ما با ASP.NET2 نوشتیم سایت جدید رو ( با تعجب از اینکه چه سرعتی تو کار بوده که 1 روزه طراحی کرده ) و نیاز به Framework 2 داریم . من هم بررسی کردم یدم ماکروسافت ورژن Stable رو داده و نصب کردم . در مورد zend هم همینطور . خواسته کاربر بوده . در کل باید عرض کنم. این موضوع که مامبو یا هر چیز دیگه نیاز به برنامه خاصی داره نباید خرده گرفت . بلکه به اوون مدیر سرور باید خرده گرفت بدون هیچگونه مطالعه و تلاشی فقط میگه نداریم و خلاص .
فرق شرکت با شرکت رو میشه همینجا تشخیص داد .
همواره حق با کاربر است و باید کلیه توان مالی و فنی جهت تامین نیاز وی را به کار گرفت .
نتیجه این همه پرحرفی من اینه که دنبال این نباشید که CMS عوض کنید دنبال این باشید که براتون Zend رو نصب کنند رو سرور چون حق با شماست و بابت این کارها قبلاً پول پرداخت کردید .
با تشکر
علیرضا طلیس چی
Siamak
03-23-2006, 11:03 PM
بله درسته. شما باید در ازای پولی که میدید خدمات بگیرید. حتی اگر ۲ هزار تومن هم بابت هاست داده باشید وظیفه هاستینگ اینه که شما رو ساپرت کنه.
(کما اینکه من همیشه قبل از گرفتن هاست اول ۵ یا ۱۰ مگ فضا میگیرم و اگه راضی بودم هاست رو میخرم)
نکته دیگه اینکه شما باید از هاستینگ هایی که رضایت ندارید هاست نخرید. تشخیصش هم خیلی ساده هست!
reza21
03-29-2006, 12:41 AM
سلام
من هم با همین مشکل مواجه هستم
100 گیگ هاست گرفتم نیمیتونم عوض کنم
هاستم هم از بهترین هاستها هست حالا چرا زند نصب نکردن نمیدونم؟
حالا نمیشه فایلها رو کد نکرد؟ :-X
Siamak
03-29-2006, 08:21 AM
میشه بگید از کجا هاست گرفتید؟
هر هاستی رو میشه پس داد. این شما هستید که باید تعیین کنید هاستتون چه مشخصاتی داشته باشه.
شما وقتی 100 گیگ هاست گرفتید پولش رو نقدی پرداخت کردید؟!؟!
reza21
03-30-2006, 01:45 AM
سلام
هاستم رو به صورت شارژ ماهانه گرفتم
از چند جا دیگه هم هاست دارم اما خیلی عجیبه که رو این دیتا سنترم Zend OPTIMIZER رو ندارم
عوض هم نمیتونم بکنم ;)
حالا نمیشه کاری کرد نصب شه؟
مثلا فایلها رو دیکد کرد؟
یا یه سری شونو کد کرد؟ ;)
ahmadzadeh
03-30-2006, 08:31 AM
سلام
شما 100 گیگابایت هاست گرفتید یا 100 مگابایت ؟؟!!
یا علی/خداحافظ
digitz
03-30-2006, 08:43 AM
متأسفانه امکان پذیر نیست!
چون این عمل برای ایجاد ضریب اطمینان بیشتر و افزایش سرعت CMS ایجاد شده است.
در صورت نیاز به غیر می توانید نسخه 4.5.3h را نصب کنید که همان امکانات را با فارسی سازی کمتر دارد.
reza21
03-31-2006, 12:31 AM
سلام
من 100 گیگ گرفتم :D
ahora_us
04-01-2006, 01:44 PM
در حال حاضر من از ويندوز 2003 و iis دارم استفاده ميكنم.
اگر ZEND را نصب كنم براي iis مشكلي پيش نمي آيد؟
چون تمام كارهاي من داره با iis فعلا كار ميكنه :-[
firoozmandan
04-01-2006, 01:53 PM
به هیچ عنوان مشکلی پیش نمیاد .
Zend Optimizer با IIS , Apach 1.x , Apache 2.x و .... بدون مشکل کار میکنه .
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.