توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سلام دوستان شرمنده میشه راهنمایی کنید
moeinshilati
02-08-2015, 04:11 PM
من میخوام یکی از قالب هامو حذف کنم و این پیغامو بهم میده
قادر به حذف آخرین استایل قالب نیست...
ولی یه قالب دیگه هم اپ کردم بازم نمیشه حذفش کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
H@m3d
02-08-2015, 04:49 PM
سلام
از مسیر زیر قالب رو حذف کنید:
مدیریت افزونهها >>> مدیریت
pa_av
02-09-2015, 08:47 AM
سلام دوستان عزیز
ببخشید اینجا پست میزنم
خودم تو بخش جوملا 3 سوالم و مطرح کردم ولی پاسخی دریافت نکردم
دوستان خودشون رو خیلی خدا میدونن و بنده رو کودن تصور میکنم ، با اینکه سوالمو واضح پرسیدم ، جواب های بی ربط دریافت کردم . ممنون میشم شما در این بخش پاسخم رو بدید
من جوملا 3 آخرین نسخه فاری رو روی ویندوز توسط برنامه xampp نصب کردم ، یه قالب خارجی هم رایگان گرفتم و میخوام در جوملا واردش کنم ، چندین پوشه داره ، نمیدونم کدام پوشه رو باید به کجا انتقال بدم و به چه طریقی قالبم رو روی جوملا نصب کنم و بالا بیارم
مرسی از شما
محمد محسنی
02-09-2015, 09:18 AM
دوست عزیز سلام
در این انجمن کسی حق بی احترامی به کسی را ندارد ، اگر هم موردی بود از طریق گزارش پست خلاف پست مربوطه را گزارش دهید تا بررسی شود.
لطفا لینک سوالات خود در بخش های دیگر را بصورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی نمایم.
در ضمن لطفا فایل هایی که در پوشه شما وجود دارد را نام ببرید تا شما را راهنمایی نمایم
موفق و پیروز باشید.
pa_av
02-09-2015, 09:31 AM
دوست عزیز سلام
در این انجمن کسی حق بی احترامی به کسی را ندارد ، اگر هم موردی بود از طریق گزارش پست خلاف پست مربوطه را گزارش دهید تا بررسی شود.
لطفا لینک سوالات خود در بخش های دیگر را بصورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی نمایم.
در ضمن لطفا فایل هایی که در پوشه شما وجود دارد را نام ببرید تا شما را راهنمایی نمایم
موفق و پیروز باشید.
دروود و سپاس فروان بر شما جناب محسنی عزیز
به صورت مستقیم بی احترامی نکردن ، فقط پاسخ های بی ارتباط با سوال من داده شده و راهنمایی که لازم بوده انجام نشده
در پوشه فایلهای من این پوشه ها مجود هست که به صورت زیپ هستن
ممنونم بابت قبول زحمت و راهنمایی که دارید انجام میدید
طلب خیر و سلامتی برای شما دارم دوست عزیز
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
aminomidvaar
02-09-2015, 09:40 AM
سلام دوست عزیز
شما این فایل هایی که دریافت کردید دارای دو نسخه جوملا ۲.۵ و ۳ می باشد
طبق عکس ارسالی شما فایل زیپ اول بسته نصبی قالب مورد نظرتون برای جوملا ۳ است و فایل دوم برای جوملا ۲.۵
شما بایستی بسته نصبی مورد نظر خودتونو که مثلا ۳ باشه کامل اکسترکت کنبد و اون رو داخل یک پوشه در داخل hddocs لوکال هاستتون قرار دهید و از داخل مرورگرتون اون رو فراخوانی کنید تا بعذ از نصب سایت رو مطابق دموی مورد نظرتون داشته باشید
موفق باشید
pa_av
03-09-2015, 01:57 PM
دوستان سلام مجدد
من در حال حاظر بر روی لوکال هاست کار میکنم
از نسخه آخر فارسی جوملا استفاده میکنم
یک قالب رایگان تک صفحه ای فارسی میخوام ، میخوام سایتی طراحی کنم تا گزارشات دادگاهی رو داخلش ثبت کنم ، چون خلاقیت ندارم ، نمیتونم تو قالب های مختلف روی اینترنت انتخابی داشته باشم
درضمن میخوام بخش نظرات هم داشته باشم در سایتم
ممنون از همگی
با سلام دوست عزیز
باید در گوگل قالب های رایگان جوملا را جستجو و بسته نصبی متناسب با نیازتان را پیدا نمایید
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.