PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال دیر باز شدن سایت !

hamednk
02-14-2015, 07:42 AM
سلام دوستان یک سوالی داشتم !
من یک سایتی داشتم که بدون اینکه دستکاری کنم در ورود به مدیریت با همچین پیامی مواجه می شدم
" session شما منقضی شده است. لطفا مجددا وارد شوید."
بعد اومدم کل سایت رو با CuteFTP کشیدم پایین تو لوکال میرفت تو مدیریت بعد که دوباره فرستادمش بالا (آپلود کردم) سایت بشدت دیر لود میشه و بازم همون پیام رو در ورود به مدیریت میده داخل نمیشه
لطفا بگید چکار کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>>>>؟؟؟؟؟؟؟

arsham0151
02-14-2015, 10:41 AM
1. در روت سایت فایل configuration.php رو باز کنید و مقادیر زیر رو ببینید درست باشه ( کمتر از 15 نباشه )

public $cachetime = '15';
public $lifetime = '15';

2. این خطا معمولا به علت استفاده از کامپوننت rs-firewall نال شده یا نسخه قدیمی رخ می ده اگر دارید پاکش کنید

hamednk
02-14-2015, 11:06 AM
نشد من همچین افزونه ای یا کامپوننتی ندارم
من از وقتی که سایت رو کشیدم پایین دوباره فرستادم بالا سایت بشدت کند شده !!!!!!!!!!!!!!!!!! کندی رو هم بگید بد نیست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bahra
02-14-2015, 11:35 AM
1. در روت سایت فایل configuration.php رو باز کنید و مقادیر زیر رو ببینید درست باشه ( کمتر از 15 نباشه )

public $cachetime = '15';
public $lifetime = '15';

2. این خطا معمولا به علت استفاده از کامپوننت rs-firewall نال شده یا نسخه قدیمی رخ می ده اگر دارید پاکش کنید

آخ گفتید من این فایروال نسخه ی اصلی (لایسنس)را دارم میشه مجانی تو انجمن بزارم مشکلی نداره؟آخه پولی و تجاریه

نوید
02-15-2015, 09:07 AM
با سلام
چون این افزونه تجاری است امکان ارائه آن غیرمجاز می باشد
موفق باشید