توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در اضافه کردن زبان به جی کامنت
fanavari86
02-27-2015, 12:42 AM
سلام، من از آخرین نسخه این کامپوننت در سایتم استفاده میکنم، میخواستم از این سیستم برای 5زبان استفاده کنم(سایتم 5زبانه است)
در هر زبان باید متن دکمه و فیلدها را مطابق با همان زبان تغییر دهم
در پوشه public_html/component/com_jcomments/language اگر فایل ترجمه هر زبان را بخوام بذارم، باید با چه اسم و فرمتی ذخیره کنم و بعد در کامپوننت چطور از آن استفاده کنم
ممنون
RezaDesign
02-27-2015, 07:48 PM
برای ترجمه تنها چیزی که شما نیاز به تغییر دارید تگ زبان می باشد
en-GB-modulemode
fa-IR-modulemode
ar-GB-modulemode
ru-GB-modulemode
دقیقا بدین شکل میشه که تگ زبان رو می تونید از روی زبانی که نصب کردید پیدا کنید
پس از ترجمه و تغییر نام اون رو در پوشه های زبان مربوطه اپلود کنید
سپس به مدیریت زبان ها بروید و بر روی تب محتوا ( عنوان ) کلیک کنید و برای هر زبان نصب شده یک پرفیکس رو مشخص کنید و تواع اون رو وارد کنید
نیاز به کار دیگری ندارید هر زبانی انتخاب بشه زبان جی کامنت هم به همون صورت انتخاب خواهد شد
زبان ها فکر کنم در خود سایت اصلی وجود داره و شما نیازی به ترجمه هم ندارید
fanavari86
03-09-2015, 11:26 PM
برای ترجمه تنها چیزی که شما نیاز به تغییر دارید تگ زبان می باشد
en-GB-modulemode
fa-IR-modulemode
ar-GB-modulemode
ru-GB-modulemode
زبانهای من فرانسه، اسپانیا، انگلیس،فارسی و اردو هستش.
این هایی رو که لیست کردید دقیقاَ لز چه مسیری پیدا کنم؟؟
ببینید من میخوام متن دکمه ارسال نظر را عوض کنم و به همین خاطر نیاز به ترجمه دارم که تو کلیه زبانها عوض بشه.
در ضمن میخوام تعداد فیلدها را هم زیاد کنم، میشه راهنمایی کنید که از کجا این کار رو انجام بدم؟؟
مممنون
با سلام
پس باید ابتدا فایل زبان انگلیسی را که وجود دارد مثلا en-GB-modulemode را کپی و ابتدای انرا به زبان های دلخواه تغییر و در پوشه های مربوطه در پوشه languages سایت قرار دهید
موفق و پیروز باشید
fanavari86
03-11-2015, 06:12 AM
ممنون، فایلها رو پیدا کردم، ترجمه ها رو عوض میکنم خبر میدم.
کسی میدونه چطور میتونم فیلد جدید به جی کامنت اضافه کنم؟؟ کدهای php رو به کدوم فایل اضافه کنم و کدوم جدول رو فیلد جدید بسازم؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.