PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایجاد تغیرات در افزونه

MRT69
02-27-2015, 08:46 AM
با سلام خدمت دوستان

من توی یه سری از افزونه های جوملا می خوام یه سری تغیر ایجاد کنم

مثلا توی ماژول اخرین اخبار jv news در قسمت ادمین یه فیل تر و بخش جدید ایجادم کنم به اسم محدوده زمانی که مثلا اخبار یک هفته اخیر یا دو هفته اخیر و ... را نمایش بده مشابه شکل زیر :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

خود قرار دادن این منوی این فیل تر رو که باید با ویرایش فایل xml ماژول ایجاد کنم حالا نمی دونم چه طور باید این فیل تر رو با دیتا بیس و... متصل کنم که با توجه به اخبار منتشر شده در سایت و موجود در دیتا بیس فیتلر اعمال بشه

کسی از دوستان می دونه باید چه فایلی رو ویرایش کنم ؟؟

shmata
02-28-2015, 05:51 AM
خود ماژول افزونه ای که باید ویرایش بشه یا لینک دانلود شو در همین تاپیک ارسال کنید تا بهتون بگم کدام فایلها را باید ویرایش کنید.

MRT69
02-28-2015, 10:19 AM
از این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)می تونید دانلودش کنید

الان من قسمت اولش که باید پارامتر را روی فایل xml مشخص کنیم انجام دادم

قسمت دوم که ارتباط دادن با دیتا بیس برای خوندن مطالب هفته اخیر یا 2 هفته اخیر و ... است که باید در فایل helper مشخص بشه رو نتونستم انجام بدم

قسمت xml رو به شکل زیر نوشتم و توی مدیریت هم لیست رو مشابه شکل ارسال اول نشون میده الان باید قسمت helper را بنویسم

<field name="max_days" type="list" default="" label="محدوده زمانی" description="">
<option value="10000">همه </option>
<option value="7">یک هفته </option>
<option value="14">دو هفته </option>
<option value="21">سه هفته </option>
<option value="30">یک ماه </option>
</field>