PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد قالب وبلاگ بلاگفا داشتم! لطفا راهنمایی کنید

ronahiya
03-06-2015, 07:24 PM
سلام دوستان
با عرض پوزش که سوال من به جوملا ربطی نداره ولی مجبورم مطرح کنم
بنده در قالب بلاگفا صفحات جداگانه ای ایجاد کرده ام و لینک این صفحات جداگانه را در قالب اصلی وبلاگ قرار داده ام، تا اینجا همه چیز خوب پیش اومده. وقتی بر روی یکی از منوی صفحات جداگانه در صفحه اصلی وبلاگ کلیک میکنم به همون صفحه هدایت میشم میتونم بگم تا اینجا همه چیز بدون مشکل پیش اومده. وقتی در صفحه جداگانه وبلاگ هستم اگه بخواهم بر روی یکی از منوهای صفحات جداگانه کلیک کنم کلمه " page " به وسط لینک صفحات جداگانه اضافه میشه:
لینک صفحات جداگانه در صفحه اول وبلاگ: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لینک صفحات جداگانه در صفحات جداگانه وبلاگ: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منظورم این است که وقتی به صفحات جداگانه هدایت میشم در آن صفحات لینکشون تغییر میکنه مانند همین لینک چیزی بهش اضافه میشه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
رفتم قالب صفحات جداگانه را ویرایش کنم اونجا هم فقط یه دونه کلمه " page " وجود داره یعنی دوتا page وجو نداره ، منم همون یه دونه page را حذف کردم ولی بازم درست نشد! این کلمه فقط در لینک اضافه میشه ولی در قالب وبلاگ و صفحات جداگانه وجود ندارد و اضافه نمیشه.
دوستان من شدیدا به کمک شما ها نیاز دارم

اینم کد منوها در صفحات جداگانه:
<tr>
<td width=30px></td>
<td class=table><a href="<-BlogUrl->">صفحه نخست</a></td>
<td class=table><a href="page/about.aspx">درباره دانشگاه</a></td>
<td class=table><a href="page/reshteha.aspx">رشته تحصیلی</a></td>
<td class=table><a href="cat-3.aspx">برنامه کلاسی</a></td>
<td class=table><a href="page/contact.aspx">ارتباط با ما</a></td>
</tr>

اینم کد منو ها در صفحه اول وبلاگ:
<tr>